"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

21.2 C
Trikala

Μετά τον Αη-Βασίλη και η Μαρίνα Πατούλη στα Τρίκαλα

lafarm

Σχετικά άρθρα

Στέφανος Βαβύλης *

Τα επικοινωνιακά σόου δεν είναι αρκετά. Και πλέον ξεχειλίζει και το ποτήρι.

Αν είχε επιδείξει ο Δήμαρχος το ίδιο ενδιαφέρον και για την πανδημία, και κατάλληλες μάσκες θα είχαν μοιραστεί και θα γινόταν και ουσιαστική η προσπάθεια αντιμετώπισης της κρίσης.

Και πραγματικά είναι ένα θέμα που πρέπει να το αναλογιστούμε ως κοινωνία λίγο περισσότερο.

Το υπέρμετρο ενδιαφέρον που επιδεικνύει η δημοτική αρχή για να παράγει περιεχόμενο προς διαδικτυακή ανάλωση σε σχέση με τα ουσιαστικά ζητήματα που απασχολούν την κοινωνία μας (είτε ζητήματα λειτουργικότητας του Δήμου είτε κυριότερα η διαχείριση της πανδημίας).

Ανεξαρτήτως του αν επικοινωνιακά είναι πετυχημένα ή όχι, πρέπει να τα θέτουμε και στη ζυγαριά με τα ουσιώδη. Δεν γίνεται λοιπόν τη στιγμή που ο κορωνοϊός προελαύνει, να επιλέγουμε να στήνουμε όλο και περισσότερα επικοινωνιακά παιχνίδια (για να μην θυμηθούμε και το πιο επικοινωνιακά άστοχο εγχείρημα της βαρκάδας της αντιδημάρχου τη στιγμή που στα Μεγάλα Καλύβια οι κάτοικοι αντιμετώπιζαν το πέρασμα του Ιανού).

Αντιλαμβάνομαι φυσικά ότι ζούμε στην εποχή που τα διαδικτυακά μέσα είναι έντονα μέσα στη ζωή μας, αλλά ως πολιτικό πρόσωπο ο καθένας επιλέγει σε τι θέλει να δίνει βαρύτητα ως πολιτική πρακτική και η πολιτική μου κριτική έχει ως βάση αυτή ακριβώς τη διάσταση των ενδιαφερόντων και προτιμήσεων.

Και τα ενδιαφέροντα και οι προτιμήσεις του Δημάρχου και της δημοτικής αρχής μάλλον φτάνουν μέχρι τα like στα social media.

  • O Στέφανος Βαβύλης είναι δημοτικός σύμβουλος της παράταξης “Μαζί για τα Τρίκαλα”
Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, κάθεται

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης