"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

26.5 C
Trikala

Με επιτυχία και πολλές διακρίσεις το Διεθνές Τουρνουά Πάλης Meteora Wrestling Academy

lafarm

Σχετικά άρθρα

Με τους καλύτερους οιωνούς και αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις ολοκληρώθηκε το Διεθνές Τουρνουά Πάλης στο πλαίσιο της διοργάνωσης του διεθνούς προπονητικού camp Meteora Wrestling Academy 2019 που στα Τρίκαλα από 29 Ιουνίου έως 5 Ιουλίου. Συμμετέχουν πάνω από 400 αθλητές και αθλήτριες ελληνορωμαϊκής και ελεύθερης πάλης. Σκοπός του τουρνουά, είναι η γνώση του αθλήματος μέσω τέτοιων αγωνιστικών δραστηριοτήτων που στοχεύουν τόσο στην αναγκαία εισροή νέων μικρών παιδιών στην πάλη, όσο και την μακρόχρονη παραμονή τους σ΄ αυτό, αλλά και στην κοινωνική διείσδυση του αθλήματος.
Το τουρνουά συγκέντρωσε το πανελλήνιο ενδιαφέρον με τη συμμετοχή ομάδων πάλης από όλη την Ελλάδα, ενώ πολύ σημαντική υπήρξε η συμμετοχή των ξένων αποστολών από ΗΠΑ, Ρωσία, Τουρκία, Σερβία, Κύπρος, Σουηδία, Βουλγαρία κ.α.
Σκοπός του camp, είναι η συμμετοχή και η αγωνιστική εκπαίδευση αθλητών και αθλητριών ελληνορωμαϊκής και ελεύθερης πάλης, ηλικίας 10 – 17 ετών .
Οι συμμετέχοντες εξέφρασαν τα συγχαρητήρια και τις ευχαριστίες τους προς τους διοργανωτές για την άρτια διοργάνωση και την άψογη φιλοξενία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης