Με ΣΥ.ΡΙΖ.Α και ο Καμίνης Reviewed by Momizat on . Σύμφωνα με επίσημες πηγές,ο Δήμαρχος Αθηναίων κ.Γιώργος Καμίνης,την επόμενη εβδομάδα θα συμμετάσχει σε εκδήλωση στην Αθήνα,στην οποία κεντρικός ομιλητής θα είνα Σύμφωνα με επίσημες πηγές,ο Δήμαρχος Αθηναίων κ.Γιώργος Καμίνης,την επόμενη εβδομάδα θα συμμετάσχει σε εκδήλωση στην Αθήνα,στην οποία κεντρικός ομιλητής θα είνα Rating: 0

Με ΣΥ.ΡΙΖ.Α και ο Καμίνης

Με ΣΥ.ΡΙΖ.Α και ο Καμίνης
Σύμφωνα με επίσημες πηγές,ο Δήμαρχος Αθηναίων κ.Γιώργος Καμίνης,την επόμενη εβδομάδα θα συμμετάσχει σε εκδήλωση στην Αθήνα,στην οποία κεντρικός ομιλητής θα είναι,ο πρόεδρος της ευρωομάδας των Σοσιαλιστών – Σοσιαλδημοκρατών κ.Ούντο Μπούλμαν.
Την οργάνωση της ημερίδας έχει αναλάβει ο ΣΥΡΙΖΑ.στη προσπάθεια που καταβάλει να ενταχθεί στον παραπάνω πολιτικό σχηματισμό του ευρωπαικού κοινοβουλίου με τις ευλογίες του κ.Τζιάνι Πιτέλα.
Κομβικό ρόλο στη συγκεκριμένη προσπάθεια,φαίνεται ότι έχει και η κα.Λούκα Κατσέλη,που αποτελεί μαζί ένθερμη υποστηρικτής μαζί με τον κ.Πιτέλα της συγκεκριμένης προσπάθειας.
Αυτά ας τα βλέπουν τα στελέχη του τοπικού ΚΙΝ.ΑΛ,που πιστεύουν ακόμη ότι έχουν ακόμη την δυνατότητα να παίξουν ρυθμιστικό ρόλο αυτόνομα στα πολιτικό γίγνεσθαι.
Αυτοδιοικητικός.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή