Με τον Ασκληπιό «Καλώς ανταμωθήκαμε… φίλοι αγαπημένοι!» Reviewed by Momizat on . Την κορυφαία πολιτιστική εκδήλωση με τον τίτλο «Καλώς ανταμωθήκαμε…» , διοργανώνει ο Λαογραφικός Χορευτικός Όμιλος Τρικάλων «Ο Ασκληπιός» , την ΚΥΡΙΑΚΗ 15 ΑΠΡΙΛ Την κορυφαία πολιτιστική εκδήλωση με τον τίτλο «Καλώς ανταμωθήκαμε…» , διοργανώνει ο Λαογραφικός Χορευτικός Όμιλος Τρικάλων «Ο Ασκληπιός» , την ΚΥΡΙΑΚΗ 15 ΑΠΡΙΛ Rating: 0

Με τον Ασκληπιό «Καλώς ανταμωθήκαμε… φίλοι αγαπημένοι!»

Με τον Ασκληπιό «Καλώς ανταμωθήκαμε… φίλοι αγαπημένοι!»

Την κορυφαία πολιτιστική εκδήλωση με τον τίτλο «Καλώς ανταμωθήκαμε…» , διοργανώνει ο Λαογραφικός Χορευτικός Όμιλος Τρικάλων «Ο Ασκληπιός» , την ΚΥΡΙΑΚΗ 15 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2017 και ώρα 7μ.μ. στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου.

Στην εκδήλωση εκτός από το σύνολο των χορευτικών τμημάτων του «ΑΣΚΛΗΠΙΟΥ» θα συμμετέχει και το πολιτιστικό σωματείο «ΧΟΡΟΣΤΑΤΕΣ» Θεσσαλονίκης. 

Πρόκειται να ξεδιπλωθούν παραδοσιακοί χοροί και τραγούδια , από τους δύο συλλόγους, από ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΗΠΕΙΡΟ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΡΩΜΥΛΙΑ ΚΑΙ ΝΗΣΙΑ.

Με γερές ρίζες από το παρελθόν , ρυθμοί, μελωδίες, ήθη και έθιμα, αναδεικνύοντας τα στοιχεία που ενώνουν τις ιδιαίτερες παραδόσεις και τους πολιτισμούς, με την βαθιά και διαφορετική κουλτούρα.

«Καλώς ανταμωθήκαμε… φίλοι αγαπημένοι!»

Ένα αντάμωμα έκφρασης ψυχής, που δένει πολιτισμούς, παραδόσεις, συλλόγους μα πάνω απ΄ όλα ανθρώπους με πολύχρονη φιλία και συνεργασία!

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή