"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

23.3 C
Trikala

Με τον Μιχάλη Μπαγιώτη η Χριστίνα Θωμοπούλου

lafarm

Σχετικά άρθρα

Δήλωση υποψηφιότητας της κας Θωμοπούλου Χριστίνας και Στήριξης του κου Μιχάλη Μπαγιώτη

Η Τοπική Αυτοδιοίκηση δεν είναι χώρος για εκπλήρωση προσωπικών φιλοδοξιών, προβολής και συμφερόντων. Είναι χώρος ανιδιοτέλειας , σκληρής δουλειάς, δημιουργικής δράσης αλλά και αδιάκοπης προσπάθειας, χαρακτηριστικά που έχω αποκτήσει σε όλη μου τη φοιτητική και επαγγελματική διαδρομή.
Με μεγάλη μου ικανοποίηση και έκπληξη διαπίστωσα πως τα ίδια χαρακτηριστικά διαθέτει ο κος Μιχάλης Μπαγιώτης, υποψήφιος Δήμαρχος Φαρκαδόνας.
Οι Αυτοδιοικητικές Εκλογές του 2019 σε σχέση με όλες τις προηγούμενες δεν έχουν καμία σχέση. Ο Δήμος μας δεν έχει περιθώριο να χάσει άλλο χρόνο, δεν έχει περιθώριο να χάσει άλλες ευκαιρίες. Ήρθε ο καιρός να αλλάξουμε σελίδα και να ακολουθήσουμε μία καλύτερη πορεία που σίγουρα μας αξίζει. Με μπροστάρη τον Μιχάλη Μπαγιώτη και τον συνδυασμό του είναι σίγουρο πως ο Δήμος θα απογειωθεί, κάτι που το εξασφαλίζει η πολύχρονη παρουσία του στα κοινά, το ήθος, το έργο του, η ευπρέπεια, και η αποτελεσματικότητά του. Ο Μιχάλης Μπαγιώτης έχει δώσει τα διαπιστευτήρια του και έχει αποδείξει διαχρονικά ότι διαθέτει ικανότητες, εμπειρία, και γνώσεις και αδιαμφισβήτητη ηθική και ικανότητα να αφουγκράζεται τους συνδημότες του , κάτι που το αναγνωρίζουν ακόμη κι αντίπαλοί του δημοσίως.
Θα ήθελα να ευχαριστήσω για την εμπιστοσύνη που μου δείχνει και την ευκαιρία για να υλοποιήσω τα οράματά μου για τον τόπο μου και τους συμπολίτες μου και να του υποσχεθώ πως αυτή η παράσταση νίκης θα εκτοξευτεί.
Τίθεμαι λοιπόν στην κρίση των συνδημοτών μου μέσα από το ψηφοδέλτιο νίκης « ΝΕΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ» και σας καλώ όλους να είστε και σεις αυτοί που θα συντελέσετε με την υπερψήφιση του συνδυασμού μας στην ολική αναβάθμιση του Δήμου μας.

Με εκτίμηση,
Χριστίνα Θωμοπούλου

ΣΥΝΤΟΜΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Η κα Θωμοπούλου Χριστίνα του Γεωργίου γεννήθηκε στα Σερβωτα και κατοικεί στα Τρίκαλα. Είναι πτυχιούχος μαθηματικός του τμήματος Μαθηματικών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης με μεταπτυχιακό στην ειδικευση Επιστήμη του Διαδικτύου Web Science του τμήματος Μαθηματικών του ίδου Πανεπιστημίου, ενώ απέκτησε και μεταπτυχιακό τίτλο στην ειδίκευση Μεθοδολογία Βιοιατρικής ερευνας Βιοστατική και Κλινική Βιοπληροφορική του τμήματος Ιατρικης του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Σήμερα, εργάζεται ως μαθηματικός στη Σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών Τρικάλων.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης