«Με το φεγγάρι περπατώ…» από την Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων Reviewed by Momizat on .   Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Τσιτσάνεια 2017», η Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων της Περιφέρειας Θεσσαλίας διοργανώνει λαογραφική μουσικοχορευτική εκδήλωση   Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Τσιτσάνεια 2017», η Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων της Περιφέρειας Θεσσαλίας διοργανώνει λαογραφική μουσικοχορευτική εκδήλωση Rating: 0

«Με το φεγγάρι περπατώ…» από την Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων

«Με το φεγγάρι περπατώ…» από την Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων

 

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Τσιτσάνεια 2017», η Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων της Περιφέρειας Θεσσαλίας διοργανώνει λαογραφική μουσικοχορευτική εκδήλωση με τίτλο «Με το φεγγάρι περπατώ…». Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην πλατεία του Περτουλίου  το  Σάββατο 5 Αυγούστου 2017 και ώρα 20:30 μ.μ..

Λαογραφική εκδήλωση στο Περτούλι από την Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων

Το θέμα της εκδήλωσης είναι το παραδοσιακό «νυχτέρι», τα ήθη και έθιμα των ανθρώπων της υπαίθρου και όσα διαδραματίζονταν κατά τη διάρκεια της νύχτας, όπως οικοτεχνικές εργασίες, τραγούδια, ετοιμασία της προίκας, συνοικέσια,  προετοιμασία για τις γεωργικές εργασίες της επόμενης ημέρας, κ.α.. Η εκδήλωση πραγματοποιείται σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Περτουλίου και συμμετέχει ο Μορφωτικός Σύλλογος Αγίας Τριάδας με τη συνοδεία παραδοσιακής ορχήστρας. Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή