ΜΗΝΥΜΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ προς τους ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ του Εργοστασίου γάλακτος Τρικάλων «ΤΡΙΚΚΗ» Reviewed by Momizat on . O Σύλλογος Γυναικών Ν. Τρικάλων μέλος της   Ομοσπονδίας Γυναικών Ελλάδας δηλώνει τη συμπαράσταση του στον δίκαιο αγώνα των εργαζομένων του Εργοστασίου γάλακτος O Σύλλογος Γυναικών Ν. Τρικάλων μέλος της   Ομοσπονδίας Γυναικών Ελλάδας δηλώνει τη συμπαράσταση του στον δίκαιο αγώνα των εργαζομένων του Εργοστασίου γάλακτος Rating: 0

ΜΗΝΥΜΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ προς τους ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ του Εργοστασίου γάλακτος Τρικάλων «ΤΡΙΚΚΗ»

ΜΗΝΥΜΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ προς τους ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ  του Εργοστασίου γάλακτος Τρικάλων «ΤΡΙΚΚΗ»

O Σύλλογος Γυναικών Ν. Τρικάλων μέλος της   Ομοσπονδίας Γυναικών Ελλάδας δηλώνει τη συμπαράσταση του στον δίκαιο αγώνα των εργαζομένων του Εργοστασίου γάλακτος Τρικάλων «ΤΡΙΚΚΗ»,  αναδεικνύοντας το γεγονός ότι ο κλάδος του γάλακτος συσπειρώνει στην πλειοψηφία του μεγάλο αριθμό εργαζόμενων γυναικών.

Εμφάνιση erg_gala.JPG

Οι δυσμενείς συνθήκες κάτω που αντιμετωπίζουν καθημερινά εργαζόμενοι και εργαζόμενες (οι μεγάλες μειώσεις στους μισθούς των εργαζόμενων, η κατάργηση επιδομάτων γάμου, ανθυγιεινών κ.ά.) δεν αποτελούν παρά την εφαρμογή από τη διοίκηση των αντεργατικών νόμων που ψήφισαν και διατηρούν όλες οι κυβερνήσεις ως σήμερα.

 

Η πίεση και οι εκβιασμοί, από την πλευρά της διοίκησης να μην πτοήσουν τους εργαζόμενους που σωστά επιλέγουν να υψώσουν το δικό τους τοίχος αντίστασης στα απανωτά πλήγματα των δικαιωμάτων τους ώστε να μη θυσιαστούν στο βωμό του κέρδους της εργοδοσίας και του κεφαλαίου.

Η οργανωμένη πάλη των εργαζόμενων,  αποτελεί τη μόνη διέξοδο από τα δεσμά που μας θέλουν σύγχρονους δούλους.

 

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Γυναικών Ν. Τρικάλων

(μέλος της Ομοσπονδίας Γυναικών Ελλάδας – Ο.Γ.Ε.)

Επιστροφή στην κορυφή