Μην φύγεις, μην μας εγκαταλείψεις σε θέλουμε και άλλη τετραετία … Reviewed by Momizat on . Oύτε τη μέρα της ονομαστικής του εορτής δεν σταμάτησε να βγαίνει στα κανάλια ο Αγοραστός . Ένα μεγάλο πάθος με την προβολή το έχει. Υπάρχουν site που τον λατρεύ Oύτε τη μέρα της ονομαστικής του εορτής δεν σταμάτησε να βγαίνει στα κανάλια ο Αγοραστός . Ένα μεγάλο πάθος με την προβολή το έχει. Υπάρχουν site που τον λατρεύ Rating: 0

Μην φύγεις, μην μας εγκαταλείψεις σε θέλουμε και άλλη τετραετία …

Μην φύγεις, μην μας εγκαταλείψεις σε θέλουμε και άλλη τετραετία …

Oύτε τη μέρα της ονομαστικής του εορτής δεν σταμάτησε να βγαίνει στα κανάλια ο Αγοραστός . Ένα μεγάλο πάθος με την προβολή το έχει. Υπάρχουν site που τον λατρεύουν …. , υπάρχουν επίσης κανάλια , κάποια ραδιόφωνα και κάποιες εφημερίδες. Λατρεία …. μιλάμε !!!

“Δεν το έχω ξαναδεί αυτό που συνέβη” είπε ο Κ.Αγοραστός αναφερόμενος το μεσημέρι στην εκπομπή του Σ.Πολύζου στην TRT στις ευχές που δέχθηκε για τη γιορτή του και στις προτροπές από τον κόσμο να είναι εκ νέου υποψήφιος Περιφερειάρχης.

“Υπερίσχυσε το αίσθημα ευθύνης και η αγάπη του κόσμου που με προτρέπει. Μην φύγεις, μην μας εγκαταλείψεις” πρόσθεσε ανακοινώνοντας με αυτά τα λόγια πως θα είναι εκ νέου υποψήφιος Περιφερειάρχης διεκδικώντας 4η θητεία! 

Άμα είναι θέλημα Θεού .

Γι’ αυτό έφερε και το Άγιο Φως .

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή