Μια απίστευτη παραλία στο βουνό – Διακοπές στην κοιλάδα του Αχελώου [εικόνες & βίντεο] Reviewed by Momizat on . Αν νομίζετε ότι το καλοκαίρι η μοναδική πρόταση για διακοπές στην Ελλάδα είναι τα νησιά, μάλλον κάνετε λάθος. Μία διαφορετική καλοκαιρινή πρόταση, έρχεται από τ Αν νομίζετε ότι το καλοκαίρι η μοναδική πρόταση για διακοπές στην Ελλάδα είναι τα νησιά, μάλλον κάνετε λάθος. Μία διαφορετική καλοκαιρινή πρόταση, έρχεται από τ Rating: 0

Μια απίστευτη παραλία στο βουνό – Διακοπές στην κοιλάδα του Αχελώου [εικόνες & βίντεο]

Μια απίστευτη παραλία στο βουνό – Διακοπές στην κοιλάδα του Αχελώου [εικόνες & βίντεο]

Αν νομίζετε ότι το καλοκαίρι η μοναδική πρόταση για διακοπές στην Ελλάδα είναι τα νησιά, μάλλον κάνετε λάθος. Μία διαφορετική καλοκαιρινή πρόταση, έρχεται από την Κοιλάδα του Αχελώου για «κολύμπι στα βουνά».

Η Κοιλάδα, αποτελεί το φυσικό όριο των νομών Άρτας, Αιτωλοακαρνανίας, Ευρυτανίας και Καρδίτσας. Η εικόνα σχεδόν εξωτική. Οι μικρές παραλίες της πανέμορφης Κοιλάδας έχουν χρώμα τυρκουάζ αφού τα νερά του Ασπροπόταμου τρέχουν πάνω σε λευκά βότσαλα.

Εκεί ο χρόνος κυλάει με αργούς ρυθμούς και αφήνει ανόθευτη τη φυσική ομορφιά ανάμεσα στις βουνοπλαγιές. Η ηρεμία, η επαφή με την φύση και η δροσιά κάνουν ακόμη και τον πιο δύσπιστο, φανατικό.

Οι νέοι της περιοχής δίνουν καθημερινά το ραντεβού τους για καφέ και κολύμπι, ενώ η «μπάντα του Αχελώου» χαρίζει πολλή μουσική, μαγικές βραδιές και river party…

Δείτε τις φωτογραφίες και βίντεο από τις μοναδικές παραλίες του Αχελώου στο Bovary.gr
Πηγή: iefimerida.gr

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή