"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

13.2 C
Trikala

Μια νέα μουσική δημιουργία του Κυριάκου Μπουλούμπαση κάτω από τη γέφυρα του Μπρούκλιν της Νέας Υόρκης

lafarm

Σχετικά άρθρα

Στη Νέα Υόρκη ταξίδεψε ο βιρτουόζος κιθαρίστας Kiriakos GP για τις ανάγκες των γυρισμάτων του βίντεο κλιπ του νέου του κομματιού.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο

Ο Οιχαλιώτης στην καταγωγή Κυριάκος Μπουλούμπασης , ένας νέος άνθρωπος γεμάτος πάθος για την μουσική και το τραγούδι, επισκέφτηκε την Νέα Υόρκη, προκειμένου να ετοιμάσει μαζί με τους συνεργάτες του το βίντεο κλιπ για το νέο του κομμάτι, το οποίο φέρει τον τίτλο «One Dream’s Perspective». Ένα μοναδικό κομμάτι που μας μιλά για την προοπτική ενός ονείρου, για το οποίο πασχίζει κάθε άνθρωπος.

Ο Κυριάκος Μπουλούμπασης κατάγεται από την Οιχαλία του Δήμου Φαρκαδόνας. Σε ηλικία 8 χρονών άρχισε να σπουδάζει κλασική κιθάρα στο Δημοτικό Ωδείο Άργους Ορεστικού Καστοριάς και σε ηλικία 12 ετών, μέχρι την εισαγωγή του στο Πανεπιστήμιο, συνέχισε τις μουσικές του σπουδές στην κλασική κιθάρα στο Δημοτικό Ωδείο Λάρισας, ενώ παράλληλα παρακολουθούσε μαθήματα ηλεκτρικής κιθάρας και πνευστών οργάνων (τρομπόνι και τούμπα).

Διετέλεσε μέλος της Συμφωνικής Ορχήστρας Λάρισας και της μαθητικής συμφωνικής ορχήστρας ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ υπό την διεύθυνση του Μαέστρου Χρήστου Κτιστάκη. Έλαβε μέρος σε πλήθος πολυήμερων σεμιναρίων κλασικής, ηλεκτρικής και φλαμένκο κιθάρας με καλλιτέχνες-δασκάλους διεθνούς ακτινοβολίας, όπως Marco Tamayo, David Grimes, Ricardo Gallen, Kostas Kotsiolis, Guthrie Govan (Asia, The Aristocrats), Gus G (Ozzy Osbourne) κ.α. 

Το 2005 απέσπασε το πρώτο βραβείο σε διεθνές φεστιβάλ κλασικής κιθάρας που διοργανώθηκε στο Βόλο. Το 2014, απέσπασε το πρώτο βραβείο, ανάμεσα σε 861 κιθαρίστες από όλο τον κόσμο σε διαδικτυακό διαγωνισμό ηλεκτρικής κιθάρας που διοργανώθηκε από τη Μουσική Ακαδημία του Λονδίνου (Andy James).

Το 2017 εμφανίστηκε στο EMG TV του San Francisco της Αμερικής, τη δημοφιλέστερη εκπομπή ηλεκτρικής κιθάρας παγκοσμίως.

Έχει ανοίξει συναυλίες σπουδαίων καλλιτεχνών σε Ελλάδα και εξωτερικό, όπως τον Paul Reed Smith στο Thomann Summerfestival της Γερμανίας, τον Gus G στη διάρκεια της περιοδείας του στην Ελλάδα, ενώ το 2015 εκπροσώπησε την Ελλάδα στο Music Project Erasmus Youth Exchange της Λετονίας.

Εργάζεται ως Ειδικός Παιδαγωγός στη δημόσια εκπαίδευση (προπτυχιακές σπουδές στη Γενική Αγωγή και μεταπτυχιακές σπουδές στην Ειδική Αγωγή) και ως μουσικός σε Ωδεία, ενώ συμμετέχει σε ποικίλα μουσικά σχήματα ελληνικής και ξένης μουσικής.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης