Μικέλης Χατζηγάκης: «Η χαμένη ηθική του ΣΥΡΙΖΑ» Reviewed by Momizat on . «Ο κυνισμός με τον οποίο διαχειρίζεται την εξουσία η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, μόλις δύο μέρες πριν από το κλείσιμο της Βουλής των Ελλήνων και την προσφυγή στις κάλ «Ο κυνισμός με τον οποίο διαχειρίζεται την εξουσία η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, μόλις δύο μέρες πριν από το κλείσιμο της Βουλής των Ελλήνων και την προσφυγή στις κάλ Rating: 0

Μικέλης Χατζηγάκης: «Η χαμένη ηθική του ΣΥΡΙΖΑ»

Μικέλης Χατζηγάκης: «Η χαμένη ηθική του ΣΥΡΙΖΑ»

«Ο κυνισμός με τον οποίο διαχειρίζεται την εξουσία η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, μόλις δύο μέρες πριν από το κλείσιμο της Βουλής των Ελλήνων και την προσφυγή στις κάλπες, ξεπερνά κάθε ιστορικό προηγούμενο», τόνισε ο Μικέλης Χατζηγάκης.

Η μετάταξη της κόρης της πρώην υπουργού της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ και νυν Αντιπροέδρου της Βουλής Τασίας Χριστοδουλοπούλου, Μάχης-Στεφανίας Δρίτσα, από άλλη υπηρεσία του Δημοσίου, στη Βουλή των Ελλήνων, είναι η κορυφή του παγόβουνου μιας σειράς ρουσφετολογικών προσλήψεων. Μάλιστα, η αντιπρόεδρος της Βουλής ομολόγησε χθες με ειλικρίνεια μεν, αλλά και κυνισμό, ότι για τη μετάταξη αυτή «αξιοποιήθηκαν κάποιες γνωριμίες και διασυνδέσεις»!

Την ίδια ώρα, δύο ακόμη κόρες στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ (η Αλεξάνδρα Αλεξανδροπούλου κόρη της διευθύντριας της γενικής γραμματέως της Βουλής Βασιλικής Τσακανίκα και η Μαρίνα Λελούδα Σκουρογιάννη, κόρη της προϊσταμένης της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Ειρήνης Πανταλού) που διορίστηκαν στην Βουλή τα τελευταία εικοσιτετράωρα με ρουσφετολογικές τροποποιήσεις υπέβαλαν την παραίτηση τους μετά το σάλο που προκάλεσαν οι σχετικές αποκαλύψεις.

Οι πολίτες της χώρας παρατηρούν άναυδοι το όργιο ρουσφετιών στο οποίο έχει επιδοθεί η κυβέρνηση, ενόψει της απώλειας της εξουσίας, χωρίς κανένα απολύτως πρόσχημα. «Ο Κυριάκος Μητσοτάκης», υπογράμμισε ο Μικέλης Χατζηγάκης, «θα φέρει ένα νέο ήθος και ύφος στην κοινοβουλευτική μας ζωή και για αυτό είμαι σίγουρος ότι θα τον εμπιστευτούν οι Έλληνες και οι Ελληνίδες στις προσεχείς εκλογές».

Σχόλια (3)

 • Persefoni

  Αυτά μπορεί να τα γράψει οποιαδήποτε . Κάνε κάτι δικό σου !!

  Απάντηση
 • Persefoni

  Για το σκάνδαλο Παρθενη κουβέντα . Αναμασάς θέματα των άλλων .
  Εδώ μη σπάσουμε αυγά .
  Αν ασχοληθείς φοβάστε μη ασχοληθούν μαζί σου .

  Απάντηση
 • Δικαιόπολης

  Περί του ήθους των νεοφιλελεύθερων οικονομολόγων.

  Το ανέκδοτο λέει πως ο Απόστολος Πέτρος, ως ταπεινός κυβερνήτης του Παραδείσου και ο Διάβολος είχαν μια διαφορά, για το που ανήκει μια επιχείρηση, η οποία ήταν στα όρια του παραδείσου και της κόλασης.
  Μετά πολλών συζητήσεων και διαβουλεύσεων, συμφώνησαν να καλέσουν νεοφιλελεύθερους οικονομολόγους για να διευθετήσουν το ζήτημα και καθόρισαν ημερομηνία συνάντησης. Ο διάβολος παρουσιάστηκε με τη συνοδεία πολλών επιφανών νεοφιλελευθέρων οικονομολόγων, ενώ ο Άγιος Πέτρος πήγε μόνος του. Ο διάβολος τον ρώτησε με θρασύτητα, που είναι οι νεοφιλελεύθεροι οικονομολόγοι σου; Ο Άγιος Πέτρος απάντησε, έψαξα όλον τον Παράδεισο και δυστυχώς δεν βρήκα κανέναν.

  Δικαιόπολης

  Απάντηση

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή