Μιχ. Ταμήλος: Eπίθεση Σύριζα στον Στουρνάρα ….και στο βάθος δέσμευση καταθέσεων Reviewed by Momizat on . Η ολομέτωπη επίθεση στελεχών της κυβέρνησης στον Γιάννη Στουρνάρα προδικάζει την απελπισία στην οποία βρίσκεται η ηγετική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ. Θελουν να αναγκάσουν Η ολομέτωπη επίθεση στελεχών της κυβέρνησης στον Γιάννη Στουρνάρα προδικάζει την απελπισία στην οποία βρίσκεται η ηγετική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ. Θελουν να αναγκάσουν Rating: 0

Μιχ. Ταμήλος: Eπίθεση Σύριζα στον Στουρνάρα ….και στο βάθος δέσμευση καταθέσεων

Tamilos
Η ολομέτωπη επίθεση στελεχών της κυβέρνησης στον Γιάννη Στουρνάρα προδικάζει την απελπισία στην οποία βρίσκεται η ηγετική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ.
Θελουν να αναγκάσουν τον Στουρνάρα να φύγει για να περάσουν στο επόμενο βήμα που είναι η δέσμευση των καταθέσεων.
Η καθυστέρηση των διαπραγματεύσεων που διαφαίνεται ότι θα φθάσει και πέρα από τον Ιούνιο, οδηγεί σε οικονομικό αδιέξοδο και ταμειακό πρόβλημα την κυβέρνηση με πιθανή αδυναμία καταβολής συντάξεων και μισθών.
Για πολλά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ μόνη λύση είναι η δέσμευση μέρους των καταθέσεων με αντάλλαγμα έντοκα γραμμάτια η ομόλογα του Ελληνικού Δημοσίου.
Για να γίνει αυτό πρέπει να συναινέσει ο κεντρικός τραπεζίτης και αυτό θα γίνει μόνο εάν αποχωρήσει ο Στουρνάρας και τοποθετηθεί στην θέση του ένα κομματικό στέλεχος που δεν θα εντιδράσει σε τέτοια εντολή.
Είναι ξεκάθαρες οι προθέσεις της κυβέρνησης και θα πρέπει να αντιδράσουν όλοιωστε να παραμείνει ανεξάρτητη η Τράπεζα Ελλάδος, για να προασπίσει τις οικονομίες των Ελλήνων πολιτών που ακόμη εμπιστεύονται τις Ελληνικές Τράπεζες

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή