Μνημονιακοί: η νέα συνιστώσα του ΣΥΡΙΖΑ! Reviewed by Momizat on . Ολο και περισσότεροι είναι οι λάτρεις του “ναι σε όλα” που επιλέγουν το πλυντήριο που λέγεται ΣΥΡΙΖΑ για να ξεπλύνουν τις αμαρτίες τους και να εξασφαλίσουν ξανά Ολο και περισσότεροι είναι οι λάτρεις του “ναι σε όλα” που επιλέγουν το πλυντήριο που λέγεται ΣΥΡΙΖΑ για να ξεπλύνουν τις αμαρτίες τους και να εξασφαλίσουν ξανά Rating: 0

Μνημονιακοί: η νέα συνιστώσα του ΣΥΡΙΖΑ!

0000000000000000000000000000000000

Ολο και περισσότεροι είναι οι λάτρεις του “ναι σε όλα” που επιλέγουν το πλυντήριο που λέγεται ΣΥΡΙΖΑ για να ξεπλύνουν τις αμαρτίες τους και να εξασφαλίσουν ξανά τις καρέκλες τους. Ας δούμε μερικά παραδείγματα:

 Λούκα Κατσέλη
Υπουργός οικονομίας και εργασίας της κυβέρνησης Παπανδρέου. Έχει δηλώσει: “Το πρώτο Μνημόνιο το ψήφισα και θα το ξαναψήφιζα και τώρα.”

 Παναγιώτης Κουρουμπλής
Ψήφισε το Μνημόνιο 1 ως βουλευτής του ΠΑΣΟΚ.

 Οδυσσέας Βουδούρης
Ψήφισε το Μνημόνιο 1 ως βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, μετά πήγε στη ΔΗΜΑΡ και έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση Σαμαρά.

 Θεόδωρος Παραστατίδης
Ψήφισε το Μνημόνιο 1 ως βουλευτής του ΠΑΣΟΚ. Καταψήφισε το Μνημόνιο 2, αλλά ξαναγύρισε στο ΠΑΣΟΚ και επανεκλέχτηκε βουλευτής. Έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση Σαμαρά.

 Θεοδώρα Τζάκρη
Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ για πολλά χρόνια και υφυπουργός εσωτερικών στην κυβέρνηση Παπανδρέου. Ψήφισε και τα 3 Μνημόνια!

Περιμένουμε να δούμε τι θα κάνει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Στ. Παναγούλης στο …Ειδικό Δικαστήριο που έλεγε ότι θα στήσει για όσους ψήφισαν τα μνημόνια. Θα αθωώσει τους νέους “συντρόφους” του;

Το ΚΚΕ θέτει στον λαό το ερώτημα «Ξανά τα ίδια με τους ίδιους; ή ξανά τα ίδια με τους άλλους;» και τον καλεί να γυρίσει την πλάτη στα ψευτοδιλήμματα, να πει «φτάνει πια» στην αντιλαϊκή πολιτική των κομμάτων της ΕΕ και να στηρίξει το ΚΚΕ. Γιατί εκείνο που χρειάζεται την επόμενη μέρα είναι ΚΚΕ δυνατό για το λαό.

Τ.Σ Τρικάλων της ΚΝΕ

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή