Μουσικοχορευτική εκδήλωση του XOT στο Χρονίων Παθήσεων Reviewed by Momizat on .   Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία στο Παράρτημα ΑΜΕΑ Τρικάλων (πρώην Θεραπευτήριο Χρονίων Παθήσεων) μουσικοχορευτική εκδήλωση του Χορευτικού Ομίλου Τρι   Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία στο Παράρτημα ΑΜΕΑ Τρικάλων (πρώην Θεραπευτήριο Χρονίων Παθήσεων) μουσικοχορευτική εκδήλωση του Χορευτικού Ομίλου Τρι Rating: 0

Μουσικοχορευτική εκδήλωση του XOT στο Χρονίων Παθήσεων

Μουσικοχορευτική εκδήλωση του XOT στο Χρονίων Παθήσεων

 

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία στο Παράρτημα ΑΜΕΑ Τρικάλων (πρώην Θεραπευτήριο Χρονίων Παθήσεων) μουσικοχορευτική εκδήλωση του Χορευτικού Ομίλου Τρικάλων για την ψυχαγωγία των περιθαλπομένων του Θεραπευτηρίου, με τον υπεύθυνο και καταξιωμένο δάσκαλο  κ. Παναγιώτη Μάνο.

Εμφάνιση IMG_1071.JPG

Οι χορευτές του Ομίλου, που τους έχουμε καμαρώσει πολλές φορές στην μικρή οθόνη της Τηλεόρασης, παρουσίασαν με μοναδικό τρόπο και χάρη παραδοσιακούς χορούς της Θεσσαλίας, της Ηπείρου και της Θράκης, συνεπαίρνοντας και  παρασύροντας στον χορό πολλούς από τους παρευρισκομένους και τους περιθαλπόμενους του Ιδρύματος.

Εμφάνιση IMG_1087.JPG

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Βουλευτής Τρικάλων κ. Χρ. Σιμορέλης, ο Πρόεδρος της Τ. Κοινότητας  του Μ. Κεφαλόβρυσου κ. Κ.  Τσίνας, ο πρώην Διοικητής του Γ.Ν.Τρικάλων κ. Γ. Βελαέτης, ο υπ. Βουλευτής κ. Α. Μερεντίτης, ο Συντονιστής Δ/ντής Χειρουργικής του Γ.Ν.Τ. κ. Α. Βασιλόπουλος και οι Δ/ντριες των Τμημάτων Μ.Ε.Θ. κ.  Κ. Παγδάτογλου και Αιμοδοσίας κ. Ε. Δημητριάδου, το αν. μέλος της Διοίκησης κ. Ε. Κολώνας και πολλοί ακόμη πολίτες της τοπικής κοινωνίας  και φίλοι του Θεραπευτηρίου.

Εμφάνιση IMG_1067.JPG

Ο υπεύθυνος Διοίκησης του Παραρτήματος ΑΜΕΑ Τρικάλων κ. Π. Ραχιώτης, στο σύντομο χαιρετισμό που απηύθυνε πριν από την εκδήλωση, ευχαρίστησε  τον Χορευτικό Όμιλο Τρικάλων και τον κ. Π. Μάνο για την αφιλοκερδή ανταπόκρισή του στο κάλεσμα του Θεραπευτηρίου και αναφέρθηκε στην ανάγκη συμμετοχής των περιθαλπομένων σε ψυχαγωγικές εκδηλώσεις, που προσφέρουν ψυχική ανάταση και διαφυγή από τη ρουτίνα της καθημερινότητας και συμβάλλουν στην απάλυνση της μοναξιάς τους.

 

 

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή