"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

18.1 C
Trikala

Μ. Ταμήλος: “Το ΚΕΝΑΚΑΠ πρέπει να παραμείνει η μεγαλύτερη Αναπτυξιακή Εταιρεία του Ν.Τρικάλων.”

lafarm

Σχετικά άρθρα

Στα γραφεία του ΚΕΝΑΚΑΠ στην Καλαμπάκα βρέθηκε ο Βουλευτής Τρικάλων Μιχάλης Ταμήλος για να ενημερωθεί για το έργο που βρίσκεται σε εξέλιξη στα πλαίσια του LEADER .

O Παναγιώτης Πάτρας , Διευθυντής του ΚΕΝΑΚΑΠ, ανέλυσε την οικονομική κατάσταση της εταιρείας αλλά και τις δυνατότητες που έχει για την υποστήριξη της αγροτικής ανάπτυξης της περιοχής Καλαμπάκας και γενικότερα των Τρικάλων.

Παράλληλα ενημέρωσε για προγράμματα κατάρτισης που υλοποιούνται αυτή την  περίοδο από το Κ.Ε.Κ. ΣΤΑΓΩΝ και ειδικότερα για την κατάρτιση 20 ανέργων στην ειδικότητα της τυποποίησης και συσκευασίας αγροτικών προιόντων.

Ο Μιχάλης Ταμήλος, διαβεβαίωσε το στελεχιακό δυναμικό του ΚΕΝΑΚΑΠ ότι ενδιαφέρεται για την πορεία της εταιρείας που την παρακολουθεί από την ημέρα που ιδρύθηκε μέχρι και σήμερα και θα στηρίξει με κάθε τρόπο την πορεία της.

 Επί είκοσι χρόνια το ΚΕΝΑΚΑΠ στήριξε την τοπική ανάπτυξη του ορεινού όγκου  Καλαμπάκας και Πύλης αλλά και την τοπική αυτοδιοίκηση με μελέτες και έργα.

   Είμαι βέβαιος ότι οι Δήμοι του Νομού αλλά και η Περιφέρεια Θεσσαλίας θα κάνουν όλες τις ενέργειες που επιβάλλονται ώστε να συνεχίσει με νέα δυναμική και να παραμείνει η μεγαλύτερη Αναπτυξιακή Εταιρεία του νομού μας.”

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης