Νέα κόντρα Γιάννη Γεωργολόπουλου και Θανάση Μεριβάκη στη Φαρκαδώνα Reviewed by Momizat on . Νέα κόντρα στο δήμο Φαρκαδώνας μεταξύ του αντιδημάρχου Γιάννη Γεωργολόπουλου και του πρώην δημάρχου Θανάση Μεριβάκη . Όπως έγραψε στα κοινωνικά δίκτυα ο Θανάσης Νέα κόντρα στο δήμο Φαρκαδώνας μεταξύ του αντιδημάρχου Γιάννη Γεωργολόπουλου και του πρώην δημάρχου Θανάση Μεριβάκη . Όπως έγραψε στα κοινωνικά δίκτυα ο Θανάσης Rating: 0

Νέα κόντρα Γιάννη Γεωργολόπουλου και Θανάση Μεριβάκη στη Φαρκαδώνα

Νέα κόντρα Γιάννη Γεωργολόπουλου και Θανάση Μεριβάκη στη Φαρκαδώνα

Νέα κόντρα στο δήμο Φαρκαδώνας μεταξύ του αντιδημάρχου Γιάννη Γεωργολόπουλου και του πρώην δημάρχου Θανάση Μεριβάκη .

Όπως έγραψε στα κοινωνικά δίκτυα ο Θανάσης Μεριβάκης:

Χαμός στο δημαρχείο Φαρκαδώνας . Αντιδήμαρχος έργων χτύπησε υπάλληλο τού Δήμου. Απαράδεκτες καταστάσεις. Η κατάσταση έχει ξεφύγει . Κάποιος πρέπει να τον βάλει στη θέση του. Εκμεταλλεύεται με το χειρότερο τρόπο την απουσία τού δημάρχου.

H απάντηση έρχεται από τον Γιάννη Γεωργολόπουλο :

O Mεριβάκης να αφήσει τα ψέματα και τις βρωμιές. Ένα απλό λεκτικό διαπληκτισμό τον περιγράφει ως καταστροφή. Με όλους τους εργαζόμενους στο Δήμο Φαρκαδώνας έχουμε αγαστή συνεργασία και είμαστε πάντα δίπλα τους. Μιλάει ο Μεριβάκης του οποίου η απρεπής συμπεριφορά προς τους υπαλλήλους του δήμου μας έμεινε στην ιστορία. Είναι για λύπηση . Κρείττον του λαλείν το σιγάν.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή