Νέα παράσταση από το Δημοτικό Θέατρο Τρικάλων Reviewed by Momizat on . Το Θεατρικό Εργαστήρι Νέων του Δημοτικού Θεάτρου Τρικάλων ανεβάζει  το Σάββατο 8 και την Κυριακή 9 Ιουνίου στην αίθουσα του Δημοτικού Κινηματογράφου «Τα Σκ Το Θεατρικό Εργαστήρι Νέων του Δημοτικού Θεάτρου Τρικάλων ανεβάζει  το Σάββατο 8 και την Κυριακή 9 Ιουνίου στην αίθουσα του Δημοτικού Κινηματογράφου «Τα Σκ Rating: 0

Νέα παράσταση από το Δημοτικό Θέατρο Τρικάλων

Νέα παράσταση από το Δημοτικό Θέατρο Τρικάλων

Το Θεατρικό Εργαστήρι Νέων του Δημοτικού Θεάτρου Τρικάλων ανεβάζει  το Σάββατο 8 και την Κυριακή 9 Ιουνίου στην αίθουσα του Δημοτικού Κινηματογράφου «Τα Σκουπίδια» του Γιάννη Ξανθούλη.

Πρόκειται για ένα δυνατό κείμενο που παραμένει διαχρονικό ακόμη και στις  μέρες μας σχολιάζοντας την καθημερινότητα του τότε και του τώρα..

Τα Σκουπίδια είναι τα χαμένα όνειρα κάποιων ανθρώπων που ζωντανεύουν στη σκηνή και έρχονται  να καυτηριάσουν όλα όσα συμβαίνουν στις ζωές μας.. Είναι τα όνειρα όλων μας που πετάχτηκαν στη χωματερή αλλά ευτυχώς η Ελπίδα παραμένει.

Σκηνοθεσία : Γωγώ Κατσιανάκου

Παίζουν: Βούλα Θεοδοσίου, Κατερίνα Κατέ, Κατερίνα Κελεπούρη, Γιώργος Μακρής, Δηώ Μενούνου, Μαριρένα Σιδέρη, Ρένα Τσαντούλη, Γωγώ Τσιαούση, Βαγγέλης Τυρογιάννης, Γιάννης Χονδρός, Μαρία Κατσιάβα-Τάχου

Οι παραστάσεις θα πραγματοποιηθούν στο Δημοτικό Κινηματογράφο του Μύλου Ματσόπουλου.

Σάββατο : 22:00

Κυριακή : 21:30

Είσοδος: 3 ευρώ

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή