Νέα πρόσωπα στις Διοικήσεις της Διεύθυνσης Αστυνομίας Τρικάλων Reviewed by Momizat on . Τη θέση του στο ΑΤ Τρικάλων θα καλύψει ο Βασίλης Ραμμόπουλος, με υφιστάμενους τους Βαγγέλη Μπελή και Χρήστο Παπαδογιάννη (μέχρι πρότινος Διοικητής του ΑΤ Πύλης) Τη θέση του στο ΑΤ Τρικάλων θα καλύψει ο Βασίλης Ραμμόπουλος, με υφιστάμενους τους Βαγγέλη Μπελή και Χρήστο Παπαδογιάννη (μέχρι πρότινος Διοικητής του ΑΤ Πύλης) Rating: 0

Νέα πρόσωπα στις Διοικήσεις της Διεύθυνσης Αστυνομίας Τρικάλων

Νέα πρόσωπα στις Διοικήσεις της Διεύθυνσης Αστυνομίας Τρικάλων

Τη θέση του στο ΑΤ Τρικάλων θα καλύψει ο Βασίλης Ραμμόπουλος, με υφιστάμενους τους Βαγγέλη Μπελή και Χρήστο Παπαδογιάννη (μέχρι πρότινος Διοικητής του ΑΤ Πύλης).

OΔιοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Σωτήρης Δημοθόδωρος μετακινείται στο ΑΤ Πύλης, επίσης ως Διοικητής, ενώ τη θέση του Υποδιοικητή αναλαμβάνει ο Λάμπρος Μπούζας, ο οποίος μετακινείται από Αθήνα.

Επίσης, αλλαγές υπάρχουν στο Α.Τ Καλαμπάκας, όπου έρχεται ο κ. Τσιώλης από την ΔΑ Γρεβενών, ενώ στο Επιτελείο μετακινείται επίσης ο κ. Ζαΐμης από το Άγιο Όρος.

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Τρικάλων Γιάννης Αναγνώστου αναφέρει πως «είμαστε σύμφωνοι σε οποιαδήποτε μετακίνηση γίνεται με βάση τις υπηρεσιακές ανάγκες και τα μόρια. Από εκεί και πέρα είμαστε σε θέση μάχης αν διαπιστωθεί οποιαδήποτε ρουσφετολογική παρέμβαση».

Την ίδια ώρα, ο κ. Αναγνώστου εκφράζει την αντίδρασή του στο γεγονός πως για δεύτερη φορά στο νομό Τρικάλων δεν ικανοποιήθηκαν τα αιτήματα μεταθέσεων των τρίτεκνων αστυνομικών, κάτι που έγινε σε όλη την υπόλοιπη επικράτεια με εξαίρεση τα Τρίκαλα και την Λάρισα.

«Είναι δίκαια αιτήματα και θα κινηθούμε προς αυτή την κατεύθυνση» επισημαίνει.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή