Νέα σχέδια , νέοι στόχοι για την “αρχόντισσα” Δήμητρα Καλλιάρα Reviewed by Momizat on . Η Δήμητρα Καλλιάρα θεωρείται  ένα από τα μεγαλύτερα και αυθεντικά ταλέντα που γνωρίζει ο μουσικός κόσμος. Νέα εποχή, νέα σχέδια, νέοι στόχοι, πάντα όμ Η Δήμητρα Καλλιάρα θεωρείται  ένα από τα μεγαλύτερα και αυθεντικά ταλέντα που γνωρίζει ο μουσικός κόσμος. Νέα εποχή, νέα σχέδια, νέοι στόχοι, πάντα όμ Rating: 0

Νέα σχέδια , νέοι στόχοι για την “αρχόντισσα” Δήμητρα Καλλιάρα

Νέα σχέδια , νέοι στόχοι για την “αρχόντισσα” Δήμητρα Καλλιάρα

Η Δήμητρα Καλλιάρα θεωρείται  ένα από τα μεγαλύτερα και αυθεντικά ταλέντα που γνωρίζει ο μουσικός κόσμος. Νέα εποχή, νέα σχέδια, νέοι στόχοι, πάντα όμως παρέα με την αγάπη της, τη μουσική.
Φέτος, ξεκινά μια νέα σπουδαία μουσική συνεργασία, καθώς θα διδάσκει κανονάκι στη Μουσική Σχολή Παπαστάθη.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο

Η Δήμητρα Χ. Καλλιάρα κατάγεται από τα Τρίκαλα. Είναι απόφοιτη Μουσικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων με ειδίκευση στο Κανονάκι και καθηγητή τον Απόστολο Τσαρδάκα. Κατέχει μεταπτυχιακό (Master) στην Ειδική Εκπαίδευση με Άριστα και Δίπλωμα Βυζαντινής Μουσικής.

Έχει παρακολουθήσει μουσικά και εκπαιδευτικά σεμινάρια (ενδεικτικά με τον κανονιέρη Goksel Baktagir). Έχει διδάξει Κανονάκι και μουσικά σύνολα σε Μουσικά Σχολεία της χώρας μας, με κύριο γνώμονα την παραδοσιακή και λαϊκή μουσική. Είναι υπεύθυνη χορωδιών κι έχει να επιδείξει πλήθος συνεργασιών με πολιτιστικούς συλλόγους της Ελλάδας σε μουσικοχορευτικές εκδηλώσεις και επίσης συνεργασίες με καταξιωμένους μουσικούς όπως Χ. Μητροπάνος, Χ. Αηδονίδης, Π. Λάλεζας, Γ. Γκουζιώτης, Σ. Γοργογέτας, Γ. Κότσιρας, Δ. Μπάσης, Ε. Τσαλιγοπούλου, Ζ. Παπαδοπούλου, Π. Θαλασσινός, Μ. Ανδρουλιδάκης κ.α. Έχει συμμετάσχει ως κανονάκι στους μουσικούς τίτλους της εβδομαδιαίας τηλεοπτικής εκπομπής της ΕΤ3 “Χαρά Θεού”, σε ραδιοφωνικές και τηλεοπτικές εκπομπές, σε δισκογραφία ως μουσικός. Προσωπική μουσική της δουλειά (κανονάκι, τραγούδι): “Αρχόντισσα”, “Είσαι η φλόγα”, Διασκευή (κανονάκι, τραγούδι): “Για που το’ βαλες καρδιά μου”. Από φέτος, θα διδάξει στη Σχολή μας Κανονάκι και μπορεί επίσης να προετοιμάσει μαθητές για την εισαγωγή τους στα Ελληνικά Μουσικά Πανεπιστήμια με ειδίκευση στο Κανονάκι.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, χαμογελάει

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή