Νέος ιός ξέσπασε στα Τρίκαλα Ο “ΑΙΟΛΟΠΑΡΚΟΪΟΣ”.. Reviewed by Momizat on . Νέος ιός ξέσπασε στην Ελλάδα , την Πίνδο , τον Ασπροπόταμο και στα περισσότερα βουνά της χώρας, Ο "ΑΙΟΛΟΠΑΡΚΟΪΟΣ".. πολύ πιο επικίνδυνος από τον κοροναϊό.. Εισβ Νέος ιός ξέσπασε στην Ελλάδα , την Πίνδο , τον Ασπροπόταμο και στα περισσότερα βουνά της χώρας, Ο "ΑΙΟΛΟΠΑΡΚΟΪΟΣ".. πολύ πιο επικίνδυνος από τον κοροναϊό.. Εισβ Rating: 0

Νέος ιός ξέσπασε στα Τρίκαλα Ο “ΑΙΟΛΟΠΑΡΚΟΪΟΣ”..

Νέος ιός ξέσπασε στα Τρίκαλα  Ο “ΑΙΟΛΟΠΑΡΚΟΪΟΣ”..

Νέος ιός ξέσπασε στην Ελλάδα , την Πίνδο , τον Ασπροπόταμο και στα περισσότερα βουνά της χώρας, Ο “ΑΙΟΛΟΠΑΡΚΟΪΟΣ”.. πολύ πιο επικίνδυνος από τον κοροναϊό..


Εισβάλλει ύπουλα, βίαια ,καταστρέφει,περιβάλλον, βουνά, κορυφές, δάση,οικοσυστήματα, βιοποικολότητα, υδροφόρο ορίζοντα (και δεν αναφερουμε λέξη και για τις βλαβερές συνέπειες της εκπεμπόμενης ακτινοβολίας).

Η καταστροφή λόγω των τεραστίων όγκων τσιμέντου με τον οποίο θα επικαλυφθεί το 80% των Ελληνικών βουνοκορυφών θα ειναι οριστική, ολοκληρωτική , μη αναστρεψιμη και αιώνια…

Προσβάλλει κάθε Ελληνική γωνιά με καθαρή φύση από Βορρά μεχρι Νότο και από Δύση μεχρι Ανατολή.

Προς το παρόν λίαν επικίνδυνος και μεταδοτικός .
Η θεραπεία για την διάσωση όλων αυτών προς το παρόν από το επίσημο ελληνικό κράτος έως και ανύπαρκτη (Υπάρχουν υπόνοιες οτι φθάνει να ειναι σκόπιμη εως και υποστηρικτική).
Η πλήρης και ολοκληρωτική ενημέρωσή μας , επιβάλλεται απολύτως!

Αγγελος Ορέστης

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή