Νέο κρούσμα κορωνοϊού στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας – Φοιτητής που σπουδάζει στη Λάρισα Reviewed by Momizat on . Δεύτερο κρούσμα κορωνοϊού σε φοιτητή του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας καταγράφηκε χθες από την αρμόδια επιτροπή του Ιδρύματος. Ο φοιτητής που σπουδάζει στη Λάρισα, ε Δεύτερο κρούσμα κορωνοϊού σε φοιτητή του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας καταγράφηκε χθες από την αρμόδια επιτροπή του Ιδρύματος. Ο φοιτητής που σπουδάζει στη Λάρισα, ε Rating: 0

Νέο κρούσμα κορωνοϊού στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας – Φοιτητής που σπουδάζει στη Λάρισα

Νέο κρούσμα κορωνοϊού στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας – Φοιτητής που σπουδάζει στη Λάρισα

Δεύτερο κρούσμα κορωνοϊού σε φοιτητή του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας καταγράφηκε χθες από την αρμόδια επιτροπή του Ιδρύματος.

Ο φοιτητής που σπουδάζει στη Λάρισα, εμφάνισε συμπτώματα και θέλησε να υποβληθεί σε τεστ το οποίο βγήκε θετικό. Ενημέρωσε άμεσα το Τμήμα του και από το Πανεπιστήμιο ξεκίνησε μια προσπάθεια ειδοποίησης των τεσσάρων φίλων του με τους οποίους έκανε παρέα. Οι τέσσερις φίλοι του ενημερώθηκαν και μπήκαν προληπτικά σε καραντίνα.

Από την πρυτανική αρχή τονίστηκε ο φοιτητής που είναι θετικός στον ιό, παραμένει σπίτι του.

Είναι το δεύτερο κρούσμα σε φοιτητή του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, καθώς το πρώτο αφορούσε πάλι φοιτητή που δεν είχε μεταβεί στη Θεσσαλία για σπουδές.

Επίσης από την πρυτανική αρχή τονίστηκε πως αρνητικά ήταν τα τεστ για όσους διοικητικούς υπαλλήλους υποβλήθηκαν με αφορμή τη συνάδελφό τους στη Λάρισα που βρέθηκε θετική στον ιό.

Πηγή: e-thessalia.gr

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή