Νέο φορτίο με 2.000 τόνους σκουπιδιών στην ΑΓΕΤ – Κινητοποίηση από την Επιτροπή Αγώνα Πολιτών Reviewed by Momizat on . Νέα κινητοποίηση στην ΑΓΕΤ διοργανώνει η Επιτροπή Αγώνα Πολιτών Βόλου με αφορμή την έλευση νέου φορτίου με RDF προς καύση. Σύμφωνα με τις πληροφορίες της Επιτρο Νέα κινητοποίηση στην ΑΓΕΤ διοργανώνει η Επιτροπή Αγώνα Πολιτών Βόλου με αφορμή την έλευση νέου φορτίου με RDF προς καύση. Σύμφωνα με τις πληροφορίες της Επιτρο Rating: 0

Νέο φορτίο με 2.000 τόνους σκουπιδιών στην ΑΓΕΤ – Κινητοποίηση από την Επιτροπή Αγώνα Πολιτών

Νέο φορτίο με 2.000 τόνους σκουπιδιών στην ΑΓΕΤ – Κινητοποίηση από την Επιτροπή Αγώνα Πολιτών

Νέα κινητοποίηση στην ΑΓΕΤ διοργανώνει η Επιτροπή Αγώνα Πολιτών Βόλου με αφορμή την έλευση νέου φορτίου με RDF προς καύση. Σύμφωνα με τις πληροφορίες της Επιτροπής, το πλοίο που μεταφέρει το φορτίο φέρει το όνομα NS Pride και προέρχεται από την Ορτόνα της Ιταλίας με 2.000 τόνους σκουπιδιών.

«Το φορτίο προορίζεται να καεί στο τσιμεντάδικο της ΑΓΕΤ-Lafarge κυριολεκτικά πάνω από τα κεφάλια μας για να εισπνεύσουμε τις μυρωδάτες διοξίνες και φουράνια εκτός από τα ωραία βαρέα μέταλλα και μικροσωματίδια, ΙΚΑΝΑ να μας στείλουν όλους γρηγορότερα στον άλλον κόσμο και κατά προτίμηση τα μικρά παιδιά», τονίζει η Επιτροπή σε ανάρτησή της στο FB και καλεί τους Βολιώτες να δώσουν το «παρών» στην κινητοποίηση.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή