"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

21.4 C
Trikala

Νίκος Κοτζιάς : “πρωτιά και αυτοδυναμία του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές της Κυριακής”

lafarm

Σχετικά άρθρα

Ο πρώην υπουργός Εξωτερικών και υποψήφιος στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ κ. Νίκος Κοτζιάς ήταν ο βασικός ομιλητής της κεντρικής προεκλογικής συγκέντρωσης του ΣΥΡΙΖΑ στα Τρίκαλα.

IMG_2202
Στο πλαίσιο της συγκέντρωσης παρουσιάστηκε το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ για τα Τρίκαλα, ενώ ο κ. Κοτζιάς προέβλεψε πρωτιά και αυτοδυναμία του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές της Κυριακής. Για την ακρίβεια, μίλησε για μία νέα προοπτική που ανοίγεται για τη χώρα. «Ισχυρή αυτοδυναμία του ΣΥΡΙΖΑ σημαίνει νέα προοπτική για τη χώρα», δήλωσε στο πλαίσιο της ομιλίας του.

IMG_2216
Υπογράμμισε ότι είναι ανάγκη ο ΣΥΡΙΖΑ να στηριχθεί σε αυτή τη προσπάθεια για την ανάκαμψη της χώρας από όλους τους πολίτες. Κάλεσε όλους και ειδικά τους νέους που δηλώνουν απογοητευμένοι από τον ΣΥΡΙΖΑ να προσέλθουν στις κάλπες της Κυριακής και να στηρίξουν τη νεα προσπάθεια.

Υπεραμύνθηκε της πολιτικής στάσης του Αλέξη Τσίπρα και υπογράμμισε ότι στην κρίση, η χώρα χρειάζεται πάντα μία αλλαγή. Χρειάζεται, δηλαδή να αφήσει πίσω το παλιό και να προχωρήσει στο καινούργιο.

IMG_2272
Αναφέρθηκε επίσης στο έργο της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ και συγκεκριμένα στις 100 δόσεις, στο νομοσχέδιο για την ανθρωπιστική κρίση, στην επαναπρόσληψη των απολυμένων.
Τέλος, στο πλαίσιο της συγκέντρωσης παρουσιάστηκαν οι υποψήφιοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στα Τρίκαλα και συγκεκριμένα οι: Σάκης Παπαδόπουλος, Παναγιώτα Δριτσέλη, Χρήστος Σιμορέλης, Γιώργος Παπασίμος, Θανάσης Ευαγγελόπουλος και Πρινάρη Βασιλική.

 

IMG_2212

IMG_2256

IMG_2376

IMG_2393

 

IMG_2262

IMG_2380

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης