Νίνα Δερπανοπούλου : απέραντη ευγνωμοσύνη Reviewed by Momizat on . 800 περίπου φίλοι κ γνωστοί με υποστηρίξατε, με εμπιστευτηκατε κ με ψηφίσατε σε αυτές τις εκλογές! Ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλους μέσα από την καρδιά μου! Η τι 800 περίπου φίλοι κ γνωστοί με υποστηρίξατε, με εμπιστευτηκατε κ με ψηφίσατε σε αυτές τις εκλογές! Ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλους μέσα από την καρδιά μου! Η τι Rating: 0

Νίνα Δερπανοπούλου : απέραντη ευγνωμοσύνη

Νίνα Δερπανοπούλου : απέραντη ευγνωμοσύνη

800 περίπου φίλοι κ γνωστοί με υποστηρίξατε, με εμπιστευτηκατε κ με ψηφίσατε σε αυτές τις εκλογές! Ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλους μέσα από την καρδιά μου! Η τιμή που μου κάνατε είναι πολύ μεγάλη, νιώθω απέραντη ευγνωμοσύνη, κ χαρά, κ είμαι απίστευτα κερδισμένη!!!! Όσα θέλω να προσφέρω σε αυτόν τον τόπο θα τα προσφέρω με όποιον τρόπο μπορώ, κ εύχομαι όλοι μαζί, εκλεγμένοι κ μη από όλες τις παρατάξεις πάντα να προσπαθούμε να κάνουμε τον τόπο μας καλύτερο, για εμάς κ τις επόμενες γενιές!!!! Ευχαριστώ πολύ κ τον Δήμαρχο Δημήτρη Παπαστεργίου για την τιμή που μου έκανε να μου προτείνει να συμμετέχω στον συνδυασμό του, κ να του ευχηθώ καλή δύναμη, πολλά κ καλά έργα για την πόλη μας στην επόμενη θητεία του, είναι ο δήμαρχος της καρδιάς μας κ το αξίζει πάρα πολύ!
Μαρβα, Daffy Der κ Bettina Derpanopoulou ειστε η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ μου, το μεγαλύτερο στήριγμα μου, σας αγαπώ πάρα πολύ και σας ευχαριστω για όλα!!!!

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή