«Ναρκωμένη» η Τρικαλινή αγορά – αργοπεθαίνει η τοπική οικονομία , όλα παγωμένα , προβληματισμένος ο κόσμος Reviewed by Momizat on . Μαρασμός επικρατεί στην αγορά των Τρικάλων τόσο από την πλευρά των καταναλωτών, που αδυνατούν κα κινήσουν την αγορά λόγω οικονομικής ένδειας, όσο και από την πλ Μαρασμός επικρατεί στην αγορά των Τρικάλων τόσο από την πλευρά των καταναλωτών, που αδυνατούν κα κινήσουν την αγορά λόγω οικονομικής ένδειας, όσο και από την πλ Rating: 0

«Ναρκωμένη» η Τρικαλινή αγορά – αργοπεθαίνει η τοπική οικονομία , όλα παγωμένα , προβληματισμένος ο κόσμος

«Ναρκωμένη» η Τρικαλινή αγορά – αργοπεθαίνει η τοπική οικονομία , όλα παγωμένα , προβληματισμένος ο κόσμος

Μαρασμός επικρατεί στην αγορά των Τρικάλων τόσο από την πλευρά των καταναλωτών, που αδυνατούν κα κινήσουν την αγορά λόγω οικονομικής ένδειας, όσο και από την πλευρά των εμπόρων, των οποίων τα έσοδα είναι κατά πολύ λιγότερα από τα έξοδα, με αποτέλεσμα να κινδυνεύουν σταδιακά να βάλουν λουκέτα στα μαγαζιά τους.


Και, δυστυχώς, δεν είναι λίγα τα λουκέτα που σφράγισαν επιχειρήσεις οι οποίες δεν άντεξαν το «τσουνάμι» των αλλεπάλληλων απαιτήσεων της τροϊκανής πολιτικής!


Έτσι, κάνοντας μια βόλτα κανείς στους κεντρικούς εμπορικούς δρόμους της πόλης αντικρίζει κατεβασμένα ρολά, επιχειρηματίες που εκφράζουν το φόβο τους για το αύριο, καταναλωτές που θαυμάζουν από τις βιτρίνες τα είδη προς κατανάλωση, «χορταίνοντας» τα μάτια τους, ανέργους που δεν πλησιάζουν καν !


Καταγράφοντας τις σκέψεις των επιχειρηματιών και των εμπόρων, το επιστέγασμα είναι ένα: αν δεν αλλάξει άρδην η πολιτική που ακολουθείται, η αγορά θα συνοφρυωθεί, οι τράπεζες θα προβαίνουν σε κατασχέσεις και το ποσοστό των ανέργων θα αυξηθεί σε σημείο που η Ελλάδα να μοιάζει με χώρα τριτοκοσμική!

Σχόλια (1)

  • Ζεύς

    Όταν υπάρχουν εργοδότες που ενώ εισπράτουν δεν πληρώνουν τους εργαζόμενους,αυτό έχει αντίκτυπο στην τοπική αγορά. Χαρακτηριστικό παράδειγμα οι εγαζόμενοι στο “ΤΡΙΚΚΗ” που παραμένουν απλήρωτοι επί τρίμηνο αν και η επιχείρηση εισπράτει κανονικά. Τα χρήματα λοιπόν που δεν πληρώνονται οι 100+ εργαζόμενοι,δεν φτάνουν ποτέ στην αγορά.

    Απάντηση

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή