Να διακοπεί αμέσως το απαράδεκτο πείραμα του λεωφορείου χωρίς οδηγό!    Reviewed by Momizat on .   Τα Τρίκαλα βουλιάζουν στα προβλήματα. Λουκέτα, ανεργία, ραγδαία φτωχοποίηση, χαλασμένα πεζοδρόμια, δρόμοι με λακκούβες, σωροί τα σκουπίδια. Και Τρικαλινο   Τα Τρίκαλα βουλιάζουν στα προβλήματα. Λουκέτα, ανεργία, ραγδαία φτωχοποίηση, χαλασμένα πεζοδρόμια, δρόμοι με λακκούβες, σωροί τα σκουπίδια. Και Τρικαλινο Rating: 0

Να διακοπεί αμέσως το απαράδεκτο πείραμα του λεωφορείου χωρίς οδηγό!   

 

leoforeio 2

Τα Τρίκαλα βουλιάζουν στα προβλήματα. Λουκέτα, ανεργία, ραγδαία φτωχοποίηση, χαλασμένα πεζοδρόμια, δρόμοι με λακκούβες, σωροί τα σκουπίδια. Και Τρικαλινοί να ψάχνουν στα σκουπίδια!

Η Δημοτική Αρχή Τρικκαίων, σαν να μην βλέπει τίποτα απ’ όλα αυτά, μας φόρτωσε ένα άχρηστο και επιβαρυντικό για την πόλη πρόγραμμα. Το «λεωφορείο χωρίς οδηγό»! Οι κυκλοφοριακές παρεμβάσεις στους κεντρικούς δρόμους (ειδικές λεωφορειολωρίδες, κορίνες, φανάρια στο οδόστρωμα, στένεμα δρόμων κ.λπ.) για τη διέλευση των πειραματικών λεωφορείων έχουν δημιουργήσει πρωτοφανή συμφόρηση, κινδύνους για ατυχήματα και αναστάτωση σ’ όλο τον κόσμο.

         Ο θυμός, η αγανάκτηση και η οργή του κόσμου για το «πείραμα» είναι ολοφάνερη.Τέτοιες κινήσεις εντυπωσιασμού και αποπροσανατολισμού των πολιτών δεν πρόκειται να ξεγελάσουν κανέναν. Τα πειράματα δεν γίνονται στο κέντρο των πόλεων!

         Η Δημοτική Αρχή και ο ίδιος ο κ. Δήμαρχος -σεβόμενοι τη λαϊκή θέληση- οφείλουν να σταματήσουν αμέσως το ανεκδιήγητο «πείραμα του λεωφορείου χωρίς οδηγό», να άρουν τις αυθαίρετες παρεμβάσεις στην πόλη και να αποκαταστήσουν αμέσως την ομαλή κυκλοφορία στην πόλη μας.

Αύριο Τρίτη 27/10 και ώρα 11 π.μ. κλιμάκιο του Μετώπου Λαού με αφετηρία την Κεντρική Γέφυρα θα περιοδεύσει στο κέντρο της πόλης, θα συζητήσει με τον κόσμο και θα κάνει συλλογή υπογραφών.

ΜΕΤΩΠΟ ΛΑΟΥ

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή