Να σταματήσουν ΑΜΕΣΩΣ οι διακοπές νερού στα Τρίκαλα! Reviewed by Momizat on .   ΜΕΤΩΠΟ ΛΑΟΥ : Μετά και τα τελευταία περιστατικά που είδαν το φως της δημοσιότητας, το πρόβλημα όχι μόνο παραμένει μεγάλο, αλλά οξύνεται μέρα με τη μ   ΜΕΤΩΠΟ ΛΑΟΥ : Μετά και τα τελευταία περιστατικά που είδαν το φως της δημοσιότητας, το πρόβλημα όχι μόνο παραμένει μεγάλο, αλλά οξύνεται μέρα με τη μ Rating: 0

Να σταματήσουν ΑΜΕΣΩΣ οι διακοπές νερού στα Τρίκαλα!

Να σταματήσουν ΑΜΕΣΩΣ οι διακοπές νερού στα Τρίκαλα!

  ΜΕΤΩΠΟ ΛΑΟΥ : Μετά και τα τελευταία περιστατικά που είδαν το φως της δημοσιότητας, το πρόβλημα όχι μόνο παραμένει μεγάλο, αλλά οξύνεται μέρα με τη μέρα. Στα Τρίκαλα, αλλά και στα χωριά του Δήμου, κόβουν ασταμάτητα το νερό στα σπίτια για μικροοφειλές 50 και 70 ΕΥΡΩ! Επιπλέον προσθέτουν και χαράτσι-«τέλος επανασύνδεσης» 13€! Μιλάμε για πρόστιμο 20% και πλέον πάνω στη μικροοφειλή κάθε άτυχου Τρικαλινού, συνήθως φτωχού και μεροκαματιάρη ή άνεργου και ανήμπορου.

    Σήμερα είναι δεκάδες τα σπίτια που έχουν κομμένο το νερό-κατακαλόκαιρο! Εκατοντάδες ή και χιλιάδες Τρικαλινοί είχαν την εμπειρία στο πρόσφατο παρελθόν να μείνουν λίγες ή περισσότερες μέρες χωρίς νερό μέχρι να βρουν χρήματα να το πληρώσουν. Είναι τα τραγικά αποτελέσματα μιας ανάλγητης και αντικοινωνικής πολιτικής της Δημοτικής Αρχής Παπαστεργίου –για την οποία κανείς δεν μιλά!

    Για να το πούμε αλλιώς: πρόκειται για μια πανελλήνια πρωτιά του Δήμου Τρικάλων στις διακοπές νερού, για την οποία ο Δήμαρχος ευλόγως αποφεύγει να…αυτοδιαφημισθεί! Αλλά και οι άλλες δημοτικές παρατάξεις φέρνουν τις δικές τους ευθύνες, που συμπολίτες μας στερούνται το πολυτιμότερο φυσικό αγαθό, όταν δεν έχουν χρήματα να τ’ αγοράσουν.

    Η σιωπή, η ανοχή και η υποταγή πρέπει αν σπάσουν εδώ και τώρα! Η προεκλογική περίοδος δεν μπορεί ν’ αποτελέσει «εμπόδιο». Το ΜΕΤΩΠΟ ΛΑΟΥ αναλαμβάνει δράση και παίρνει πρωτοβουλίες:

à Μαζί με συμπολίτες μας που έχουν ή είχαν κομμένο το νερό θα επισκεφτεί τη ΔΕΥΑΤ, ζητώντας πλήρη και αναλυτικά στοιχεία για τις μέχρι τώρα διακοπές, καθώς και να σταματήσουν πλήρως από εδώ και πέρα.

à Θα θέσει το θέμα των ΔΙΑΚΟΠΩΝ ΝΕΡΟΥ άμεσα στο Δημοτικό Συμβούλιο, με τη συμμετοχή δημοτών, γιατί πρόκειται για μείζον κοινωνικό και πολιτικό ζήτημα.

à Θα κληθούν όλα τα κόμματα και οι υποψήφιοι βουλευτές του τόπου να πάρουν σαφή και ξεκάθαρη θέσηγια το καυτό θέμα.

ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΠΛΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠ’ ΤΙΣ ΦΙΛΟΔΟΞΙΕΣ, ΤΙΣ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΟΜΑΧΙΕΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ!

ΚΑΝΕΝΑ ΤΡΙΚΑΛΙΝΟ ΣΠΙΤΙ ΧΩΡΙΣ ΝΕΡΟ!

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή