"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

21.4 C
Trikala

Να φύγουν σήμερα – Αύριο θα’ ναι αργά

lafarm

Σχετικά άρθρα

Από το κακό στο χειρότερο πάνε τα πράγματα στην χώρα μας και οι πολίτες στριμωγμένοι στην μέγγενη των Δανειστών και της Τρόικας βιώνουν πρωτόγνωρες καταστάσεις, που τους σπρώχνουν στην απόλυτη φτώχεια και στην καταθλιπτική απογοήτευση, χωρίς να γνωρίζουν που θα βγει αυτή η τραγική κατάσταση. Δεν έχουν πλέον ούτε το δικαίωμα να ελπίζουν ή να ονειρεύονται για το μέλλον το δικό τους, των παιδιών τους και της χώρας.

Οι υποτιθέμενοι εταίροι και συμπαραστάτες … της Ε.Ε. πήραν τα πιο σκληρά μέτρα και υιοθέτησαν λανθασμένες πολιτικές, που αντί να μας βγάζουν από την ύφεση, την ανεργία και την φτώχεια μας κατέστρεψαν. Η δόση των μέτρων ήταν υπερβολική και πρωτοφανής κι έτσι εκεί που οι τοκογλύφοι μας έλεγαν, πως θα βγούμε από την ύφεση και την ανέχεια το 2012, δεν βγήκαμε και μας έριξαν … στα βαθειά, χωρίς έλεος, χωρίς ανθρωπιά. Σημειωτέον ότι οι Δανειστές κέρδισαν πολλά χρήματα από τον φτωχό Ελληνικό Λαό, ενώ το πρόγραμμα στήριξης λήγει στις 31 Δεκεμβρίου 2014.

Οι πολιτικοί της πατρίδας μας αντί να πουν την αλήθεια στον κοσμάκη, τον παραμυθιάζουν καθημερινά και έχουν το θράσος να λένε πως θα σχίσουν τα Μνημόνια, πως μπαίνουμε στην Ανάπτυξη, πως έρχονται επενδύσεις. Ξέρετε τι είπε προχθές σε τοπικό ραδιόφωνο ο Υπουργός Μιχάλης Χρυσοχοίδης; Είπε «πως η πολιτική Σαμαρά είναι λανθασμένη και ότι τα τελευταία χρόνια δεν ήρθε ούτε ένα Ευρώ για επενδύσεις». Για την αποτυχία της Συγκυβέρνησης γράφουν και πολλές Ευρωπαϊκές Εφημερίδες.

Το τοπίο για το οικονομικό αλλά και το πολιτικό μέλλον της χώρας είναι θεοσκότεινο. Αντί για καλύτερες…. μέρες έρχονται μειώσεις σε μισθούς και συντάξεις, αυξάνεται ο ΦΠΑ, καταργούνται εργασιακά δικαιώματα δεκαετιών και αντί για έξοδο στις αγορές, που τόσο την διατυμπάνιζαν Σαμαράς και Βενιζέλος, είναι έτοιμοι να υπογράψουν νέο δυσβάσταχτο Μνημόνιο, που θα κάνει την ζωή μας … κόλαση…! Θα παραδώσουν τον Λαό στα νύχια της Τρόικα για να σώσουν τις καρέκλες τους….!

Την ώρα που οι Έλληνες αυτοκτονούν ή πάνε στα σκουπίδια για να επιβιώσουν και τρώνε φαγητά γεμάτα χλωρίνη, όπως έγινε στην Πάτρα, οι Δανειστές παίρνουν τις περιουσίες μας με τρόπο που θυμίζει πλιάτσικο κουρσάρων του Μεσαίωνα, ενώ οι περιουσίες των δήθεν Εταίρων Ευρωπαίων αυξάνονται και τα χέρια τους στάζουν αίμα από τα εγκλήματα που κάνουν σε βάρος της χώρας, η οποία πρώτη δίδαξε την Δημοκρατία και τον πολιτισμό… Χρυσάφι… πληρώνουμε για τα σπίτια μας, που τα φτιάξαμε για να ζήσουμε με τα παιδιά μας, όπως γράφεται σε έκθεση της κομισιόν, για την δυσβάσταχτη φορολογία. Είμαστε πρώτοι στην Ευρώπη…!

Πάντως εδώ και σαράντα χρόνια ακούμε τα ίδια ψέματα από τους Βουλευτές, τους Υπουργούς και τους Πρωθυπουργούς. Ξέρουμε … πλέον ότι ό,τι έκαναν ή ό,τι κάνουν το κάνουν για το καλό της πατρίδας μας….! Ήταν δε τόσα πολλά τα καλά, ώστε κατέστρεψαν και την πατρίδα και τον Λαό. Μέχρι χθες Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ αλληλοβριζότανε για την ….κουτάλα… Τώρα τα βρήκανε πάλι για την κουτάλα…!

Ήρθε η ώρα να φύγουν Σήμερα γιατί Αύριο θα ‘ναι αργά για όλους ακόμα και για τους υποψήφιους Νεοαποστάτες.

Γράφει ο Δρ. Κώστας Πατέρας, D. Ed., M.Ed., Ph.D., Πολιτευτής

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης