Νεκρός 23χρονος σε δυστύχημα με καταγωγή από τα Τρίκαλα Reviewed by Momizat on . Δεύτερο χτύπημα της μοίρας για Τρικαλινή οικογένειαΣύμφωνα με πληροφορίες του Tv10.gr τη ζωη του έχασε σήμερα 23χρονος με καταγωγή (από την πλευρά της μητέρας τ Δεύτερο χτύπημα της μοίρας για Τρικαλινή οικογένειαΣύμφωνα με πληροφορίες του Tv10.gr τη ζωη του έχασε σήμερα 23χρονος με καταγωγή (από την πλευρά της μητέρας τ Rating: 0

Νεκρός 23χρονος σε δυστύχημα με καταγωγή από τα Τρίκαλα

Νεκρός 23χρονος σε δυστύχημα με καταγωγή από τα Τρίκαλα

Δεύτερο χτύπημα της μοίρας για Τρικαλινή οικογένεια
Σύμφωνα με πληροφορίες του Tv10.gr τη ζωη του έχασε σήμερα 23χρονος με καταγωγή (από την πλευρά της μητέρας του) από τα Μεγάλα Καλύβια.
Ο άτυχος νέος άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο σε τροχαίο δυστύχημα με τη μηχανή του, ενώ βρισκόταν σε διακοπές.
Όπως προαναφέρθηκε, η μοίρα χτύπησε για δεύτερη φορά την οικογένειά του, αφού πριν λίγες ημέρες και συγκεκριμένα στις 31 Ιουλίου, ο αδερφός της μητέρας του και η σύζυγός του τραυματίστηκαν σοβαρά σε τροχαίο στην ε.ο. Τρικάλων – Καρδίτσης.
Μάλιστα οι γονείς του άτυχου νέου βρισκόταν στα Τρίκαλα προκειμένου να είναι κοντά στους συγγενείς τους, όταν πληροφορήθηκαν το τραγικό συμβάν.
Να σημειωθεί πως το ζευγάρι, νοσηλεύεται ακόμη στο Νοσοκομείο Τρικάλων, με τον άντρα να είναι σε σοβαρότερη κατάσταση.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή