Νεότερη ενημέρωση Δημάρχου Δήμου Μετεώρων: Στο νοσοκομείο Τρικάλων για νοσηλεία και παρακολούθηση Reviewed by Momizat on . Αγαπητοί/ες συνδημότες/ισσες, Μετά από επικοινωνία με τον θεράποντα ιατρό μου, μου συνέστησε προληπτικά να προβώ σε περαιτέρω εξετάσεις στο Γενικό Νοσοκομείο Τρ Αγαπητοί/ες συνδημότες/ισσες, Μετά από επικοινωνία με τον θεράποντα ιατρό μου, μου συνέστησε προληπτικά να προβώ σε περαιτέρω εξετάσεις στο Γενικό Νοσοκομείο Τρ Rating: 0

Νεότερη ενημέρωση Δημάρχου Δήμου Μετεώρων: Στο νοσοκομείο Τρικάλων για νοσηλεία και παρακολούθηση

Νεότερη ενημέρωση Δημάρχου Δήμου Μετεώρων: Στο νοσοκομείο Τρικάλων για νοσηλεία και παρακολούθηση

Αγαπητοί/ες συνδημότες/ισσες,

Μετά από επικοινωνία με τον θεράποντα ιατρό μου, μου συνέστησε προληπτικά να προβώ σε περαιτέρω εξετάσεις στο Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων.

Οι εξειδικευμένοι γιατροί του Γενικού Νοσοκομείου Τρικάλων έκριναν ότι για προληπτικούς λόγους θα ήταν καλό να παραμείνω σε νοσηλεία και παρακολούθηση. Αυτή ήταν και η δική μου απόφαση που σας την μεταφέρω χωρίς όμως να συντρέχουν λόγοι ανησυχίας.

Ο ύπουλος και αόρατος ιός που ταλαιπωρεί την ανθρωπότητα μπορεί να είναι παντού. Συνιστώ σε όλους μεγάλη προσοχή ακολουθώντας πιστά όλα τα μέτρα που έχει εξαγγείλει η Κυβέρνηση μας.

Πάνω απ’ όλα μένουμε σπίτι, μένουμε ασφαλείς και με την βοήθεια τους Θεού όλα θα πάνε καλά.

Ο Δήμαρχος του Δήμου Μετεώρων

Θεόδωρος Γ. Αλέκος

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή