"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

11.5 C
Trikala

Νοσοκομείο Τρικάλων : Προκήρυξη – Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για πρόσληψη προσωπικού

lafarm

Σχετικά άρθρα

Σας  γνωστοποιούμε ότι ήδη ξεκίνησε η προθεσμία υποβολής αιτήσεων για τις ΤΟΜΥ και οι αιτήσεις  θα γίνονται ηλεκτρονικά.

 

Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής αρχίζει την 13η Ιουνίου 2018 και ώρα 12:00 και λήγει την 22α Ιουνίου 2018 και ώρα 23:59.

Το εμπρόθεσμο της αίτησης κρίνεται με βάση την ημερομηνία και την ώρα της οριστικής ηλεκτρονικής υποβολής της αίτησης στον προκαθορισμένο διαδικτυακό τόπο.

Όλες οι λεπτομέρειες για τις θέσεις που προκηρύσσονται και τον τρόπο υποβολής των αιτήσεων θα τις βρείτε στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Υγείας (moh.gov.gr).

Η διάρκεια της σύμβασης είναι 2+2 έτη. Στη συνέχεια, όταν οι εθνικοί πόροι θα αντικαταστήσουν τους ευρωπαϊκούς, οι θέσεις θα γίνουν αορίστου χρόνου.

Στις προκηρύξεις για αυτές τις συμβάσεις, αορίστου χρόνου, όσοι θα έχουν ήδη ενταχθεί στο θεσμό των ΤΟΜΥ, θα έχουν προνομιακή μοριοδότηση.

Οι αμοιβές των γιατρών που θα ενταχθούν είναι αυτές του επιμελητή Α΄. Δηλαδή, 2189 για τους παθολόγους και 2128 για γενικούς και παιδιάτρους (μικτά). Σε αυτά προστίθενται η προϋπηρεσία, το οικογενειακό επίδομα και το επίδομα μεταπτυχιακών σπουδών.

Οι ιατροί των ΤΟΜΥ κατατάσσονται σε μισθολογικά κλιμάκια ανά ειδικότητα ως εξής:

Παθολόγοι : εισαγωγικό κλιμάκιο ΜΚ 4 (συμπληρωμένα 5 έτη προϋπηρεσίας λόγω ειδικότητας). Ο βασικός μισθός του ΜΚ 4 είναι 1.894 ευρώ.

 Γενικοί Ιατροί & Παιδίατροι : εισαγωγικό κλιμάκιο ΜΚ 3 (συμπληρωμένα 4 έτη προϋπηρεσίας, λόγω ειδικότητας). Ο βασικός μισθός του ΜΚ 3 είναι 1.833 ευρώ.

 

Επιπλέον των προαναφερόμενων, στις περιπτώσεις που συντρέχουν οι προϋποθέσεις της παρ. 4 του άρθρου 11 του ν.4354/2015, υπολογίζεται ο αντίστοιχος χρόνος προϋπηρεσίας και τα αντίστοιχα μισθολογικά κλιμάκια. Με το άρθρο 9 του Ν.4498/2017 αρμόδιο όργανο ορίζεται «…….για τους ιατρούς και οδο-ντιάτρους του Ε.Σ.Υ., τους επικουρικούς ιατρούς και τους έμμισθους ειδικευομένους ο Διοικητής του οικείου νοσοκομείου ή ο Διοικητής της οικείας Υγειονομικής περιφέρειας για τους ιατρούς που υπηρετούν στις αποκεντρωμένες μονάδες της

Σύμφωνα με τα (α) και (δ) σχετικά, ο βασικός μισθός του επόμενου μισθολογικού κλιμακίου του Επιμελητή Α ΕΣΥ διαμορφώνεται με πρόσθεση στο βασικό μισθό του αμέσως προηγούμενου μισθολογικού κλιμακίου του ποσού των 60 ευρώ [= 67 ευρώ(ΜΚ Συντονιστή Διευθυντή) * 90%].

Επίσης, τα επιδόματα που παρέχονται, πέραν του βασικού μισθού, είναι: i) το επίδομα νοσοκομειακής απασχόλησης (295 ευρώ), ii) η οικογενειακή παροχή (σχετ. το άρθρο 15 του ν.4354/2015) και iii) το επίδομα μεταπτυχιακών σπουδών (διδακτορικό δίπλωμα 75 ευρώ και μεταπτυχιακό δίπλωμα 45 ευρώ). Τα επιδόματα καταβάλλονται με τις προϋποθέσεις που προβλέπονται στο θεσμικό πλαίσιο καθιέρωσης τους. Κατόπιν των ανωτέρω παραθέτουμε πίνακα με τις ελάχιστες αποδοχές του προσωπικού των Τοπικών Μονάδων Υγείας.  Επί των προαναφερόμενων μικτών αποδοχών προστίθενται και εφόσον συντρέχουν οι νόμιμες προϋποθέσεις και τα ΜΚ τυχόν επιπλέον προϋπηρεσίας, η οικογενειακή παροχή και το επίδομα Μεταπτυχιακών Σπουδών.

ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΒΑΣΙΚΟΣ ΜΙΣΘΟΣ ΕΠΙΔ. ΝΟΣΟΚ. ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΣΥΝΟΜΟ ΜΙΚΤΩΝ ΑΠΟΔΟΧΩΝ
ΠΑΘΟΛΟΓΟΙ (ΜΚ 4) 1.894 295 2.189
ΓΕΝΙΚΟΙ ΙΑΤΡΟΙ & ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΙ (ΜΚ 3) 1.833 295 2.128

 

 

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ

 

 Γ.Ν.ΤΡΙΚΑΛΩΝ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης