"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

23.3 C
Trikala

Νοσοκομειακοί Γιατροι : “δεν θα γίνουμε σφουγγοκωλάριοι του Παρθένη”

lafarm

Σχετικά άρθρα

Αποτροπιασμό προκαλεί η αιφνίδια απόφαση του Διοικητή του Γ.Ν.Τ. για αμοιβαία και ανούσια μετακίνηση δύο συναδέλφων παθολόγων, μεταξύ των δύο κλινικών, αποδίδοντας μάλιστα, παρόντος του αντιπροέδρου της ΕΙΝΚΥΝΤ και Διευθυντή της Α ΄Παθολογικής Κλινικής κ.  Ζορμπά, βαρύτατους, απαξιωτικούς και απαράδεκτους χαρακτηρισμούς για μια εξ αυτών.

Για τη μετακίνηση αυτή είχαν προηγηθεί από τη μεριά του Διοικητή σαφέστατες επαναλαμβανόμενες «προειδοποιήσεις»  προς το κ. Ζορμπά (ειδικά μετά την πρόσφατη ανακοίνωση του Δ.Σ. της ΕΙΝΚΥΝΤ) πως αν δεν στηρίζει τις θέσεις του στα όργανα τα οποία συμμετέχει (ΕΙΝΚΥΝΤ και Επιστημονικό Συμβούλιο) όσον αφορά τα ζητήματα του Ψυχιατρικού τμήματος θα προβεί σε μετακινήσεις γιατρών τις κλινικής.

Είναι σαφές πως η παραπάνω τακτική του διέρρεε και βασίλευε, στην οποία άλλωστε ο Διοικητής αρέσκετε ιδιαίτερα, έχει ως στόχο τα αντίποινα απέναντι σε όλους τους συναδέλφους που δεν δηλώνουν υποταγή στις προσωπικές του επιδιώξεις.

Δηλώνουμε ξεκάθαρα πως δε θα γίνουμε σφουγγοκωλάριοι του. Όποιοι κάνουν ακόμη  πως δεν ξέρουν να πάρουν θέση. Όσοι φοβούνται να ‘ ξεφοβηθούν’. Είμαστε δίπλα τους!

 

ΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ ΕΙΝΚΥΝΤ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης