"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

18.1 C
Trikala

«Ντου» σε ομιλία του Γ. Κύρτσου σε ξενοδοχείο και σε γραφεία της ΝΔ στον Βόλο

lafarm

Σχετικά άρθρα

“Εφοδο” στο ξενοδοχείο “Domotel Xenia” του Βόλου, όπου βρισκόταν σε εξέλιξη η κεντρική εκδήλωση της Νέας Δημοκρατίας, με ομιλητή τον ευρωβουλευτή Γιώργο Κύρτσο, έκαναν λίγο μετά τις 9.30 το βράδυ αντιεξουσιαστές, οι οποίοι συμμετείχαν στο αντιφασιστικό συλλαλητήριο για τη συμπλήρωση δυο χρόνων από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα.

Οι διαδηλωτές, προερχόμενοι από τον αντιεξουσιαστικό χώρο, περίπου 300 άτομα, πέταξαν μπογιές στο ξενοδοχείο και έκαναν έφοδο στον περιβάλλοντα χώρο με ρόπαλα, φωνάζοντας συνθήματα και προκαλώντας σοβαρές ζημιές σε δεκάδες αυτοκίνητα που ήταν σταθμευμένα.

Οι τουρίστες, οι ένοικοι και οι επισκέπτες του ξενοδοχείου, πανικόβλητοι έτρεχαν και προσπαθούσαν να μπουν στο εσωτερικό του ξενοδοχείου.

Ο διευθυντής του ξενοδοχείου κ. Κουτσόπουλος που δέχθηκε επίθεση με μπογιές, δήλωσε ότι βασικό μέλημά του, μόλις έγινε η έφοδος, ήταν να προστατέψει τους επισκέπτες του ξενοδοχείου, οι οποίοι πανικοβλήθηκαν.

Παρά την παρουσία ισχυρής αστυνομικής δύναμης, δεν έγινε προσπάθεια αποτροπής της “εφόδου”, με αποτέλεσμα οι αντιεξουσιαστές να μπουν μέχρι το λόμπυ του ξενοδοχείου και το χώρο της ρεσεψιόν.

Νωρίτερα, κατά τη διάρκεια της πορείας τους στο κέντρο του Βόλου, είχαν σπάσει τη τζαμαρία του εκλογικού κέντρου της Νέας Δημοκρατίας, στην οδό Ιάσονος, και ενός ενεχυροδανειστηρίου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης