«Ντου» των ΜΑΤ στην ΑΣΟΕΕ: Χημικά και πετροπόλεμος Reviewed by Momizat on . Επεισόδια σημειώθηκαν το μεσημέρι της Τρίτης στην ΑΣΟΕΕ. Περίπου 70-100 άτομα έχουν κλείσει την Πατησίων, στήνοντας οδοφράγματα. Σύμφωνα με πληρο Επεισόδια σημειώθηκαν το μεσημέρι της Τρίτης στην ΑΣΟΕΕ. Περίπου 70-100 άτομα έχουν κλείσει την Πατησίων, στήνοντας οδοφράγματα. Σύμφωνα με πληρο Rating: 0

«Ντου» των ΜΑΤ στην ΑΣΟΕΕ: Χημικά και πετροπόλεμος

«Ντου» των ΜΑΤ στην ΑΣΟΕΕ: Χημικά και πετροπόλεμος

Επεισόδια σημειώθηκαν το μεσημέρι της Τρίτης στην ΑΣΟΕΕ. Περίπου 70-100 άτομα έχουν κλείσει την Πατησίων, στήνοντας οδοφράγματα. Σύμφωνα με πληροφορίες, πετούν πέτρες ξύλα και άλλα αντικείμενα στις αστυνομικές δυνάμεις που έφτασαν στο σημείο.

Οι δυνάμεις των ΜΑΤ προχώρησαν σε ρίψη χημικών ενώ όπως έγινε γνωστό, μετά τα επεισόδια μπήκαν στον χώρο του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Κλειστά είναι και τα δύο ρεύματα, από το ύψος της Λεωφόρου Αλεξάνδρας έως την οδό Κοδριγκτώνος, καθώς πραγματοποιείται συγκέντρωση.

Υπενθυμίζεται ότι και το μεσημέρι της Δευτέρας υπήρξε ένταση, όταν ειδικός φρουρός έβγαλε το υπηρεσιακό του όπλο σε ευθεία βολή στον προαύλιο χώρο του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, απειλώντας φοιτητές, περιστατικό για το οποίο αναμένεται έρευνα από τις Αρχές.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή