"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

13.2 C
Trikala

Ξεκίνησε η Δημοτική Φιλαρμονική – Συνεχίζονται οι εγγραφές νέων μαθητών

lafarm

Σχετικά άρθρα

 

filarmoniki 

Η Δημοτική Φιλαρμονική Τρικάλων (στεγάζεται στο ιστορικό κτίριο της Δωροθέας Σχολής Στρατηγού Σαράφη 42)  ξεκίνησε τις πρόβες της για το πρόγραμμα εμφανίσεων και συναυλιών.  Παράλληλα συνεχίζονται οι εγγραφές μαθητών στα τμήματά της για την  εκπαιδευτική χρονιά 2015-2016.  .

Πληροφορίες καθημερινά, Δωροθέα Σχολή  Στρατηγού Σαράφη 42,  18:00-21:00 τηλέφωνο 24310-74435..

filarmoniki

Η Δημοτική Φιλαρμονική αποτελεί μια μικρή κοιτίδα πολιτισμού στην τοπική κοινωνία των Τρικάλων προάγει και αναβαθμίζει την μουσική παιδεία και αποτελεί το κατώφλι για την επαγγελματική ενασχόληση με τη μουσική σε νέους που θέλουν να σταδιοδρομήσουν πάνω στο αντικείμενο αυτό. Παράλληλα, βέβαια, στόχος της είναι να δημιουργήσει ένα ολοκληρωμένο μουσικό σύνολο που θα φέρνει σε πέρας όλες τις καλλιτεχνικές και κοινωνικές εκδηλώσεις τόσο εντός όσο και εκτός νομού.

Αποτελεί ενεργό τομέα του Τμήματος Πολιτισμού-Αθλητισμού της Δ/νσης Παιδείας –Πολιτισμού – Αθλητισμού του Δήμου Τρικκαίων  και στεγάζεται επί της οδού Στρ. Σαράφη στη Δωροθέα Σχολή. Στον ίδιο χώρο του κτηρίου λειτουργεί «Τμήμα συλλογής αντικειμένων, εντύπων, αρχείων και πάσης φύσεως ντοκουμέντων της Δημοτικής Φιλαρμονικής» το οποίο αποτελεί το πρώτο θεσμοθετημένο βήμα που διασώζει, τεκμηριώνει και διαφυλάττει υλικό, ντοκουμέντα και αρχεία της Δ.Φ.Τ. και προβάλλει την ιστορία της.

 

 

 

 

Υπεύθυνη της Δημοτικής Φιλαρμονικής είναι η κ. Μαίρη Μητσοπούλου.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης