Ξεκίνησε η Δημοτική Φιλαρμονική – Συνεχίζονται οι εγγραφές νέων μαθητών Reviewed by Momizat on .     Η Δημοτική Φιλαρμονική Τρικάλων (στεγάζεται στο ιστορικό κτίριο της Δωροθέας Σχολής Στρατηγού Σαράφη 42)  ξεκίνησε τις πρόβες της για το πρόγραμμα εμφα     Η Δημοτική Φιλαρμονική Τρικάλων (στεγάζεται στο ιστορικό κτίριο της Δωροθέας Σχολής Στρατηγού Σαράφη 42)  ξεκίνησε τις πρόβες της για το πρόγραμμα εμφα Rating: 0

Ξεκίνησε η Δημοτική Φιλαρμονική – Συνεχίζονται οι εγγραφές νέων μαθητών

 

filarmoniki 

Η Δημοτική Φιλαρμονική Τρικάλων (στεγάζεται στο ιστορικό κτίριο της Δωροθέας Σχολής Στρατηγού Σαράφη 42)  ξεκίνησε τις πρόβες της για το πρόγραμμα εμφανίσεων και συναυλιών.  Παράλληλα συνεχίζονται οι εγγραφές μαθητών στα τμήματά της για την  εκπαιδευτική χρονιά 2015-2016.  .

Πληροφορίες καθημερινά, Δωροθέα Σχολή  Στρατηγού Σαράφη 42,  18:00-21:00 τηλέφωνο 24310-74435..

filarmoniki

Η Δημοτική Φιλαρμονική αποτελεί μια μικρή κοιτίδα πολιτισμού στην τοπική κοινωνία των Τρικάλων προάγει και αναβαθμίζει την μουσική παιδεία και αποτελεί το κατώφλι για την επαγγελματική ενασχόληση με τη μουσική σε νέους που θέλουν να σταδιοδρομήσουν πάνω στο αντικείμενο αυτό. Παράλληλα, βέβαια, στόχος της είναι να δημιουργήσει ένα ολοκληρωμένο μουσικό σύνολο που θα φέρνει σε πέρας όλες τις καλλιτεχνικές και κοινωνικές εκδηλώσεις τόσο εντός όσο και εκτός νομού.

Αποτελεί ενεργό τομέα του Τμήματος Πολιτισμού-Αθλητισμού της Δ/νσης Παιδείας –Πολιτισμού – Αθλητισμού του Δήμου Τρικκαίων  και στεγάζεται επί της οδού Στρ. Σαράφη στη Δωροθέα Σχολή. Στον ίδιο χώρο του κτηρίου λειτουργεί «Τμήμα συλλογής αντικειμένων, εντύπων, αρχείων και πάσης φύσεως ντοκουμέντων της Δημοτικής Φιλαρμονικής» το οποίο αποτελεί το πρώτο θεσμοθετημένο βήμα που διασώζει, τεκμηριώνει και διαφυλάττει υλικό, ντοκουμέντα και αρχεία της Δ.Φ.Τ. και προβάλλει την ιστορία της.

 

 

 

 

Υπεύθυνη της Δημοτικής Φιλαρμονικής είναι η κ. Μαίρη Μητσοπούλου.

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή