“Οδοιπορικό” της TrikkiPress στο νότιο τμήμα του αυτοκινητόδρομου Ε-65 [εικόνες] Reviewed by Momizat on . Κανονικά και εντός του Χρονοδιαγράμματος προχωρούν οι εργασίες κατασκευής των 32,5 χιλιομέτρων του Νοτίου τμήματος της Ε65, η οποία σύμφωνα με την υπογραφείσα Σ Κανονικά και εντός του Χρονοδιαγράμματος προχωρούν οι εργασίες κατασκευής των 32,5 χιλιομέτρων του Νοτίου τμήματος της Ε65, η οποία σύμφωνα με την υπογραφείσα Σ Rating: 0

“Οδοιπορικό” της TrikkiPress στο νότιο τμήμα του αυτοκινητόδρομου Ε-65 [εικόνες]

“Οδοιπορικό” της TrikkiPress στο νότιο τμήμα του αυτοκινητόδρομου Ε-65 [εικόνες]

Κανονικά και εντός του Χρονοδιαγράμματος προχωρούν οι εργασίες κατασκευής των 32,5 χιλιομέτρων του Νοτίου τμήματος της Ε65, η οποία σύμφωνα με την υπογραφείσα Σύμβαση θα πρέπει να ολοκληρωθεί τον Δεκέμβριο του 2021.

Τα προβλήματα που εμφανίσθηκαν με τις καθυστερήσεις στις απαλλοτριώσεις της γης, που έπρεπε να είχαν ολοκληρωθεί στα τέλη Ιούλη 2018 αλλά καθυστέρησαν 2-3 μήνες, έχουν πλέον λυθεί. Σύμφωνα με  τις εκτιμήσεις της  εταιρείας το έργο θα παραδοθεί έγκαιρα στην κυκλοφορία σύμφωνα με τον αρχικό σχεδιασμό.

Η Trikkipress έκανε την διαδρομή Άγιος Στέφανος – Λιανοκλάδι, όπου εκτελείται το πιο δύσκολο κομμάτι του έργου, από όπου και οι φωτογραφίες των εργασιών που εκτελούνται σήμερα.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή