Οδοστρωτήρας ο Ολυμπιακός, ισοπέδωσε την ΑΕΚ Reviewed by Momizat on . Με το εντυπωσιακό 5-1 ο Ολυμπιακός επιβλήθηκε της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, σε ματς για τη 2η αγωνιστική των πλέι οφ στη Super League.  Το τρίποντο των «ερυθρόλευκων» εδραι Με το εντυπωσιακό 5-1 ο Ολυμπιακός επιβλήθηκε της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, σε ματς για τη 2η αγωνιστική των πλέι οφ στη Super League.  Το τρίποντο των «ερυθρόλευκων» εδραι Rating: 0

Οδοστρωτήρας ο Ολυμπιακός, ισοπέδωσε την ΑΕΚ

Οδοστρωτήρας ο Ολυμπιακός, ισοπέδωσε την ΑΕΚ

Με το εντυπωσιακό 5-1 ο Ολυμπιακός επιβλήθηκε της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, σε ματς για τη 2η αγωνιστική των πλέι οφ στη Super League. 

Οδοστρωτήρας ο Ολυμπιακός, ισοπέδωσε την ΑΕΚ

Το τρίποντο των «ερυθρόλευκων» εδραιώθηκε στο πρώτο ημίχρονο, στο οποίο προηγήθηκαν με 4-0. Στο διάστημα αυτό η άμυνα της ΑΕΚ έμπαζε από παντού, με τον Ολυμπιακό να είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικά, καθώς μετέτρεπε τα λάθη της αντιπάλου του σε γκολ.

Στην επανάληψη, οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν ακόμα ένα τέρμα, με την Ένωση να πετυχαίνει το γκολ της τιμής προς το τέλος του ματς. Πάντως οι γηπεδούχοι σε καμιά στιγμή δεν άφησαν το ματς, αλλά προσπαθούσαν για το καλύτερο, χωρίς όμως ιδιαίτερη επιτυχία. 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή