"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

21.2 C
Trikala

Οικογένεια Μαγειρία : “συκοφαντικές μυθοπλασίες”

lafarm

Σχετικά άρθρα

dikaiosini

Αναφορικά με δημοσιεύματα, ρεπορτάζ και δελτία τύπου, που αφορούν το πρόσωπο του εντολέα μου, Χρήστου Μαγειρία και την οικογένεια του, τα οποία το τελευταίο 24ωρο έχουν πάρει τη μορφή ανεξέλεγκτης χιονοστιβάδας, και βρίθουν ψευδών και συκοφαντικών ΜΥΘΟΠΛΑΣΙΩΝ με υποτιμητικούς πηχιαίους τίτλους του στιλ : «ΣΤΟΝ ΑΝΑΚΡΙΤΗ Ο ΑΡΧΑΙΟΚΑΠΗΛΟΣ ΒΟΣΚΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΦΕΡΑΡΙ…» κλπ, στα πλαίσια της εντολής που μου ανατέθηκε από τον θιγόμενο, σας αναφέρω τα ακόλουθα:

1/ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ασκήθηκε από ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ αρχή, ποινική δίωξη σε βάρος του εντολέα μου για αδικήματα που αφορούν παραβάσεις τον νόμου περί αρχαιοτήτων – αρχαιοκαπηλίας ή συναφούς αδικήματος!!!!

2/ Η οικονομική κατάσταση τόσον του ίδιου του εντολέα μου, όσο και του αείμνηστου πατρός του, αλλά και η μακραίωνη παράδοση της οικογένειάς τους στον χώρο της συστηματικής και πρωτοπόρου βιομηχανικής κτηνοτροφίας, είναι παγκοίνως γνωστή τόσο στον τόπο καταγωγής του (Μέτσοβο) όσο και στην πόλη των Τρικάλων όπου δραστηριοποιείται σχεδόν έναν αιώνα, έχοντας δημιουργήσει υγιείς βάσεις για την αποκόμιση τεράστιων και ΠΑΝΤΟΤΕ ΝΟΜΙΜΩΝ εισοδημάτων, εφάμιλλων με αυτών πρότυπων μονάδων του εξωτερικού. Ο πλουτισμός της οικογένειας του εντολέα, είναι καθ’ όλα νόμιμος και είναι αποτέλεσμα σχεδόν ενός αιώνα συστηματικής και μεθοδικής εργασίας, με περιουσία που πέρασε από γενιά προς γενιά.

Κάθε συσχετισμός της οικονομικής ευρωστίας του εντολέα, με έκνομες και παράνομες δραστηριότητες, είναι εκ του πονηρού και εξυπηρετεί άγνωστα συμφέροντα, όσων προωθούν τα συκοφαντικά δημοσιεύματα, τα οποία βασίζονται όχι απλώς σε ψευδή αλλά σε ΑΝΥΠΑΡΚΤΑ στοιχεία.

3/ Η σύλληψη των εντολέων μου, έγινε στα Τρίκαλα, μετά από πολυήμερη παρακολούθηση, ΠΑΡΑΠΈΜΦΘΗΚΑΝ ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ ΜΟΝΟΜΕΛΟΥΣ ΠΛΗΜΜΕΛΙΟΔΙΚΕΊΟΥ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ που στοιχειοθετήθηκε σε βάρος τους, αυτή της παράνομης οπλοκατοχής και ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ!!!

Τι παράξενο, αλήθεια, σε ορεινά και απομονωμένα ποιμνιοστάσια να ευρεθεί καραμπίνα……

Η δίκη για την ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΑΠΟΔΙΔΟΜΕΝΗ ΠΡΑΞΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΝΟΜΗΣ ΟΠΛΟΚΑΤΟΧΗΣ (ΠΟΥ ΚΙ ΑΥΤΗ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙΤΑΙ) αναβλήθηκε και οι εντολείς αφέθηκαν ελεύθεροι την ίδια ημέρα.

Ως εκ τούτου, ΓΕΝΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΥΛΟΓΗ ΑΠΟΡΙΑ, ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΚΥΠΤΟΥΝ ΟΣΑ ΨΕΥΔΗ – ΑΝΥΠΟΣΤΑΤΑ ΑΠΟΚΥΗΜΑΤΑ ΑΝΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΠΟΙΟΣ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΤΗΣ ΤΙΜΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΥΠΟΛΗΨΗΣ ΑΥΤΗΣ, ΠΟΥ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΚΑΤΑΚΡΕΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ 24-ΩΡΟ (ΜΕ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΕΦΤΑΣΑΝ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΠΕΙΣΤΗΡΙΑ ΜΕ ΔΗΘΕΝ ΚΑΤΑΣΧΕΜΕΝΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ!!!!!!).

ΘΕΤΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΥ ΤΗΝ ΣΧΗΜΑΤΙΣΘΕΙΣΑ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ ΠΡΟΣ ΑΡΣΗ ΚΑΘΕ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΑΤΥΠΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ : «ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΔΙΑΣΠΕΙΡΟΝΤΑΙ, ΔΙΧΩΣ ΚΑΝΕΝΑ ΕΛΕΓΧΟ, ΗΘΙΚΟ ΦΡΑΓΜΟ ΚΑΙ ΔΙΧΩΣ ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΘΙΓΟΜΕΝΟΥ;».

Επειδή, πλέον η ζημία είναι ανεπανόρθωτη, καλό θα ήταν να αποκατασταθεί η ΑΛΗΘΕΙΑ, ενώ παράλληλα οι εντολείς δηλώνουν ότι για τα όσα ψευδή έχουν ήδη δημοσιοποιηθεί, θα κινηθούν δικαστικά (ποινικά και αστικά) για την προάσπιση της αξιοπρέπειας τους που εν μια νυκτί «παραδόθηκε τοις κυσί…».

Μήπως όλοι αυτοί οι κήνσορες της κατακρεούργησης της οικογένειας των εντολέων μου, είναι στην ουσία θεράποντες σκοπιμοτήτων…;

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΣΑΜΑΡΤΖΗΣ
ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ
ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΜΑΓΕΙΡΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης