Οι ΕΜΜΕΛΕΙΑ απόψε στο μουσικό στέκι ΜΑΝΔΡΑΓΟRAS Reviewed by Momizat on . Η μουσική παρέα "Εμμέλεια" σας προσκαλεί σε μία ακόμα διαδρομή μέσα στο καλό ελληνικό αλλά και ξένο τραγούδι, μέσα από πρωτότυπες διασκευές αλλά και δικές της σ Η μουσική παρέα "Εμμέλεια" σας προσκαλεί σε μία ακόμα διαδρομή μέσα στο καλό ελληνικό αλλά και ξένο τραγούδι, μέσα από πρωτότυπες διασκευές αλλά και δικές της σ Rating: 0

Οι ΕΜΜΕΛΕΙΑ απόψε στο μουσικό στέκι ΜΑΝΔΡΑΓΟRAS

EMELEIA

Η μουσική παρέα “Εμμέλεια” σας προσκαλεί σε μία ακόμα διαδρομή μέσα στο καλό ελληνικό αλλά και ξένο τραγούδι, μέσα από πρωτότυπες διασκευές αλλά και δικές της συνθέσεις.

Τραγούδια απαλλαγμένα από τα δεσμά του χρόνου, τραγούδια που εξυμνούν την ανθρώπινη υπόσταση αλλά και τα ανθρώπινα πάθη, τραγούδια που βγάζουν στην επιφάνεια τον πραγματικό μας εαυτό, τραγούδια που έχουν τη δύναμη να παρασέρνουν τη σκέψη μας μακριά από κάθε σκοτεινή παρόρμηση! Σας περιμένουμε όλους σας, συνοδοιπόρους και σε αυτό το ταξίδι μας, για να τραγουδήσουμε αυτά τατραγούδια παρέα!

Το σχήμα “Εμμέλεια” αποτελείται από τους: Ιφιγένεια Καραγκούνη – Φωνή, Φώτη Φωτόπουλο – Φωνή, Χριστίνα Αλεξανδρή – Φλάουτο, Σαράντη Μούτο – Ακουστική κιθάρα – Κρουστά, Φωνή Γιώργο Αδάμο – Πιάνο – Ενορχήστρωση συμμετέχουν φιλικά οι μουσικοί: Κώστας Λάμπας – Κοντραμπάσο, Γιώργος Ντίνας – Κρουστά, Μιχάλης Γερομίχος – Ντραμς – Κρουστά.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή