Οι εξευτελισμοί των συμψηφισμών και των ισορροπιών και τα ”δήθεν” δεν κατάλαβαν Reviewed by Momizat on .   Γράφει ο γιατρός και συγγραφέας Χρήστος Γκίμτσας (Έτσι,  για να μην ξεχνιόμαστε, μέσα στην βίαιη ροή των γεγονότων). Έχουμε και λέμε λοιπόν: Α.  Ήξεραν κ   Γράφει ο γιατρός και συγγραφέας Χρήστος Γκίμτσας (Έτσι,  για να μην ξεχνιόμαστε, μέσα στην βίαιη ροή των γεγονότων). Έχουμε και λέμε λοιπόν: Α.  Ήξεραν κ Rating: 0

Οι εξευτελισμοί των συμψηφισμών και των ισορροπιών και τα ”δήθεν” δεν κατάλαβαν

Οι εξευτελισμοί των συμψηφισμών και των ισορροπιών και τα ”δήθεν” δεν κατάλαβαν

 

Γράφει ο γιατρός και συγγραφέας Χρήστος Γκίμτσας

(Έτσι,  για να μην ξεχνιόμαστε, μέσα στην βίαιη ροή των γεγονότων).

Έχουμε και λέμε λοιπόν:

strouthokamilos
Α.  Ήξεραν καλά τις  απόψεις του Δ . ΚΑΜΕΝΟΥ  οι δικοί του.  Οι ίδιοι  οι   ΑΝΕΛ  τον χαρακτήριζαν ομοφοβικό  ( διάβαζε: αντί – ομοφυλόφιλο  σεξουαλικά ), ρατσιστή ( υποψιάσου:  πιθανόν να έχει σχέδιο εξόντωσης  των δυστυχισμένων που ξεβράζονται στα νησιά μας) β και αντισιμητιστή.  ( Δεν ξεσηκώθηκε τυχαία το  Εβραϊκό  Συμβούλιο εναντίον του) .

Ο ίδιος άλλωστε  φρόντιζε να τα διαφημίζει όλα αυτά στο διαδίκτυο και για να τα καταλάβουμε καλά, μας μοστράριζε για φόντο στις σκέψεις του, την πύλη του  Άουσβιτς.
Γνώριζαν λοιπόν καλά όλοι τις απόψεις του.  Παρ΄ όλα αυτά  ο  Τσίπρας τον  έκανε υπουργό στην λογική των κρυφών και υπόγειων συμφωνιών του .
Βλέπεις ο ουμανισμός, ο αντιρατσισμός, και τα άλλα λάβαρα των σύγχρονων  αριστερών  μπορούν να περιμένουν.  Προηγείται  ο σχηματισμός της κυβέρνησης, ακόμα και με σκουπίδια .

Ακόμα και με συνομωσίες.
Το ότι  ακολούθησε η παραίτηση  του Δ. Καμένου από τον υπουργικό θώκο οφείλεται και στην υγιή – επιτέλους-αντίδραση και κραυγή  της κοινωνίας .
Αλλά μην ανησυχείτε. Ο υπουργός του ενός εικοσιτετραώρου , εκεί στην βουλή θα είναι για να στηρίζει το  έργο της   Δεύτερης Τσιπραικής Κυβερνητικής  Εξουσίας.

mpolaris
Β.   Ο  ΜΑΡΚΟΣ ΜΠΟΛΑΡΗΣ  ήταν υφυπουργός με υπουργό τον ΛΟΥΒΕΡΔΟ στο υπουργείο  Υγείας όταν  οι δυστυχισμένες ιερόδουλες  φορείς του ΗIV, του  ιού  του ΕΙΤΣ δηλαδή, ρακένδυτες και  άρρωστες, διαπομπεύτηκαν , εξευτελίσθηκαν, και σημαδεύτηκαν  μπροστά  στις κάμερες , με την άδεια του υπουργείου  Υγείας  και της Δικαιοσύνης,  παρακαλώ!
Αυτός  ο  απάνθρωπος ρατσισμός , μας έφερε μία παγωμάρα και μία γεύση  στην  ψυχή  από  τον μεσαίωνα,  μέσα στην καρδιά του 21ο αιώνα.
Δίκαια τότε ο ΣΥΡΙΖΑ της αντιπολίτευσης  τότε και όχι της κυβέρνησης , βρέθηκε στα κάγκελα διαμαρτυρόμενος.
Και  αντί ο τότε  υφυπουργός υγείας  ΜΠΟΛΑΡΗΣ, ο σοσιαλιστής και ανθρωπιστής κατά τα άλλα, τουλάχιστον να παραιτηθεί,  «ένιψε τας  χείρας».
«Δεν ήμουν  εγώ ο υπεύθυνος της διαπόμπευσης και του εξευτελισμού ,αλλά ο υπουργός», υποστήριξε ο   πολιτικός  άνδρας ( με πολύ μικρό  α).
Δεν  ξέρω τι διαμείφθηκε εκεί στο υπόγειο των συμψηφισμών και των αριστεροσυμβιβασμών, πάντως ο Μ. Μπόλαρης  «ανταμείφθηκε» με την νέα του υπουργοποίηση!
Και να  μην τον  γνώριζαν τον  άνδρα ( με πολύ μικρό α , επιμένω), ποιος  έσκαζε. Τον γνώριζαν όμως καλά εκεί στον ΣΥΡΙΖΑ.
Αξιος  λοιπόν  ο μισθός και ο δικός του και αυτού που τον διόρισε στην  νέα του θέση. Καλορίζικος!

Aporia
Γ.  ΑΚΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΩΣ  ΣΟΒΑΡΟ:  Επιχαίρονται  η δυσφορούν αναλόγως  για το εκλογικό αποτέλεσμα, τα πολιτικά κόμματα και οι  ταγοί τους.
Ήδη έχουν κάνει τους κρυφούς υπολογισμούς  στην κατανομή της εξουσίας   είτε συμμετέχοντας είτε όχι  στο νέο κυβερνητικό σχήμα, έτσι  χωρίς καμία αιδώ.
Γιατί αν είχαν λίγη από την λεγόμενη  τσίπα , θα ένοιωθαν το σάλιο της κοινωνίας  στο πρόσωπό τους.
Ένας στους δύο Έλληνες και Ελληνίδες δεν μπήκαν στον κόπο να ψηφίσουν στις τελευταίες εκλογές. Ένας στους δύο  Έλληνες και   Ελληνίδες απαξίωσαν   και περιφρόνησαν το πολιτικό σύστημα και τους ανθρώπους του και αυτοί δεν ντράπηκαν καθόλου.
Όλοι τους μιλούν για την κατανομή των ψήφων των μισών Ελλήνων και Ελληνίδων  και κανένας δεν  μιλά , ακόμα και τα λαλίστατα ΜΜΕ για τους άλλους μισούς, λες και είχαν πάει εκδρομή και «ξέχασαν» να  ψηφίσουν. Τόση συνομωσία λοιπόν , μέσα από την σιωπή και το θάψιμο της αλήθειας .
Πονάει  η αποχή σαν μία χαίνουσα πληγή και δεν την  αγγίζουν. Απεναντίας ,την κρύβουν.
Να το καταλάβουν λοιπόν καλά οι  χαζοχαρούμενοι μαθητευόμενοι και μη  εξουσιαστές,  ότι το μισό Έθνος στην καλύτερη περίπτωση τους γύρισε την  πλάτη και στην χειρότερη τους  έδειξε  την  ανατομική περιοχή του σώματος , ανάμεσα στα σκέλη του.
Christos.gim@gmail.com

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή