Οι ευθύνες κοστίζουν. Ώρα για αλλαγές Reviewed by Momizat on . «Δεν μπορώ να δεχθώ ότι εν έτει 2019 μπορεί να χαθεί έστω και μία ζωή επειδή κάποιος δεν μπόρεσε να ειδοποιηθεί» είχε δηλώσει πέρυσι ο πρωθυπουργός. Συμφωνώ από «Δεν μπορώ να δεχθώ ότι εν έτει 2019 μπορεί να χαθεί έστω και μία ζωή επειδή κάποιος δεν μπόρεσε να ειδοποιηθεί» είχε δηλώσει πέρυσι ο πρωθυπουργός. Συμφωνώ από Rating: 0

Οι ευθύνες κοστίζουν. Ώρα για αλλαγές

Οι ευθύνες κοστίζουν. Ώρα για αλλαγές

«Δεν μπορώ να δεχθώ ότι εν έτει 2019 μπορεί να χαθεί έστω και μία ζωή επειδή κάποιος δεν μπόρεσε να ειδοποιηθεί» είχε δηλώσει πέρυσι ο πρωθυπουργός. Συμφωνώ απόλυτα με τη δήλωση του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Βέβαια με τόσες καταστρεπτικές πυρκαγιές που έχει δεχτεί η Εύβοια τα τελευταία χρόνια, ήταν αναμενόμενο να υπάρξουν εξίσου καταστρεπτικές πλημμύρες.

Το «112» είναι χρήσιμο μέσο για να στέλνει η Πολιτική Προστασία οδηγίες στους πολίτες με ταχύτητα και ακρίβεια.

Ένας αποδομημένος κρατικός μηχανισμός που είναι πτωχευμένος και εντελώς απροετοίμαστος για την οικονομικές συνέπειες της πανδημίας πού θα βρει άραγε πόρους για να αντιμετωπίσει ολέθριους εμπρησμούς και πλημμύρες;

Κύριε υπουργέ είναι προσβολή προς τη νοημοσύνη των πολιτών να δικαιολογείται η μη χρήση του «112» για να σωθούν πολίτες επειδή θα προσπαθούσαν να διαφύγουν.

Οι πλημμύρες στην Εύβοια μας οδήγησαν στον άδικο θάνατο οκτώ συνανθρώπων ανάμεσά τους και ένα βρέφος οχτώ μηνών.

Επιβάλλεται τώρα να πάρουμε σημαντικές αποφάσεις για την πολεοδομική και χωροταξική πραγματικότητα και για το πώς να οχυρώσουμε τις πόλεις και τους οικισμούς μας.

Kώστας Κωστούλας

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή