Οι ζεϊμπεκιές του Θοδωρή Αλέκου Reviewed by Momizat on . Τα χειροκροτήματα όλων έκλεψαν σε κάποια στιγμή κατά την εκδήλωση που ήταν σε εξέλιξη στην Θεόπετρα το βράδυ της Κυριακής, άνθρωποι της ομάδας του νέου Δημάρχου Τα χειροκροτήματα όλων έκλεψαν σε κάποια στιγμή κατά την εκδήλωση που ήταν σε εξέλιξη στην Θεόπετρα το βράδυ της Κυριακής, άνθρωποι της ομάδας του νέου Δημάρχου Rating: 0

Οι ζεϊμπεκιές του Θοδωρή Αλέκου

Οι ζεϊμπεκιές του  Θοδωρή Αλέκου

Τα χειροκροτήματα όλων έκλεψαν σε κάποια στιγμή κατά την εκδήλωση που ήταν σε εξέλιξη στην Θεόπετρα το βράδυ της Κυριακής, άνθρωποι της ομάδας του νέου Δημάρχου Θοδωρή Αλέκου!

Η φωνή του Μπάμπη Αντωνίου με την καταπληκτική ορχήστρα, ξεσήκωσαν την ομάδα του κ. Αλέκου που έδειξε και τις χορευτικές ικανότητες σε όλους!

Την εκκίνηση έκανε ο ίδιος ο νέος Δήμαρχος με το γνωστό άσμα “Το ριγέ σακάκι”…. και ακολούθησαν από την Δημοτική του ομάδα, ο Λεωνίδας Σακελλαρίδης ( Σύμβουλος της Τ.Κ. Καλαμπάκας ) ο Δημοτικός Σύμβουλος Γιώργος Θώμος ( σύντομα αντιδήμαρχος ) και ο Σπύρος Νικολογιάννης που φέρεται πως θα είναι και αρμόδιος σε θέματα Τουρισμού του Δ. Μετεώρων.

Οι παραπάνω, φίλοι και αγαπητοί όλων… δεν σταματούν να δείχνουν την απλότητά τους, διασκεδάζοντας με όλους, όποιο πόστο και αν θα έχουν στο μέλλον!

Τίποτα δεν είναι τυχαίο!!!

www.kalabakacity

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή