Ολα για την επισκεψιμότητα, τα views και τα like Reviewed by Momizat on . Βάλθηκαν να μας τρελάνουν οι διαχειριστές των μέσων μαζικής...αποβλάκωσης. Διαβάζω: άσπρισε από την πάχνη η Κρανιά (Τρικάλων με 1.150 μ υψόμετρο) στο -2 η θερμο Βάλθηκαν να μας τρελάνουν οι διαχειριστές των μέσων μαζικής...αποβλάκωσης. Διαβάζω: άσπρισε από την πάχνη η Κρανιά (Τρικάλων με 1.150 μ υψόμετρο) στο -2 η θερμο Rating: 0

Ολα για την επισκεψιμότητα, τα views και τα like

Ολα για την επισκεψιμότητα, τα views και τα like

Βάλθηκαν να μας τρελάνουν οι διαχειριστές των μέσων μαζικής…αποβλάκωσης. Διαβάζω: άσπρισε από την πάχνη η Κρανιά (Τρικάλων με 1.150 μ υψόμετρο) στο -2 η θερμοκρασία, έρχεται χιονιάς στα ορεινά των Τρικάλων….μάλιστα.
Είναι δηλαδή θέμα πως στην Κρανιά, χειμώνα καιρό, είχε πάχνη!!! Τις προάλλες δημοσίευσαν φωτο από μια ακατοίκητη κορυφή γύρω στα 2.000 κυριολεκτικά με 0,2 πόντους χιόνι και υπήρξε ανάρτηση για αυτό!!!
Μεθαύριο θα χαλάσει ο καιρός για … μισή μέρα και φέρνουν τον κατακλυσμό του Νώε. Έχουμε μονίμως +5 από τη μέση κλιματική τιμή των τελευταίων 30 ετών και μας προβάλλουν ως σημαντική είδηση πως θα χιονίσει κυριολεκτικά για μερικές ώρες τον Δεκέμβριο στα ορεινά μιας ηπειρωτικής περιοχής στην Ελλάδα. Αμέσως μετά η θερμοκρασία θα ανέβει πάλι σε επίπεδα των +5. Μιλάμε δηλαδή για μια light ψυχρή εισβολή express.
Και όλα αυτά για την επισκεψιμότητα, τα views και τα like.
Όταν όλοι τρελαίνονται προσπαθούμε να κρατήσουμε τα λογικά μας.Όσα μας έχουν απομείνει δηλαδή…

Αχιλλέας Παπαθανασίου

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή