"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

7 C
Trikala

Ο Αγοραστός τα έργα που γίνονται από τις εκάστοτε κυβερνήσεις, τα παρουσιάζει ως έργα της Περιφέρειας

lafarm

Σχετικά άρθρα

Το σχόλιο του για τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό και τον αντιπεριφερειάρχη Χρήστο Μιχαλάκη έκανε μιλώντας σήμερα στη Λέσχη 97,6 ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Σάκης Παπαδόπουλος, λέγοντας χαρακτηριστικά:

« Ο κ. Αγοραστός τα έργα που γίνονται από τις εκάστοτε κυβερνήσεις, τα παρουσιάζει ως έργα της Περιφέρειας. Και ειδικά με τις χρηματοδοτήσεις του ΕΣΠΑ, που είναι κοινοτικά χρήματα, τα διαχειρίζεται ο ίδιος και δίνει προτεραιότητες. Δεν έδωσε λοιπόν προτεραιότητες στην αντιμετώπιση του προβλήματος διαχείρισης του υδάτινου δυναμικού στη Θεσσαλία, και γι αυτό είδαμε όλα αυτά τα προβλήματα. Μιλάει για έργα που έγιναν, όμως δεν εμπόδισαν την καταστροφή και στην Καρδίτσα, και στα Μεγάλα Καλύβια και αλλού.

Όσο για τα λεγόμενα του Χρήστου Μιχαλάκη, επειδή δεν  ήθελε να πει για την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και όλους όσους συμβάλλαμε, και επειδή του είχε επιτεθεί και ο Χρήστος Σιμορέλης σε μια συνέντευξη,  ίσως τότε θεώρησε ότι είναι καλύτερο να προβάλλει μόνο την Παναγιώτα Δριτσέλη για να μην πει ότι όλα έγιναν με συνεργασία. Εγώ θυμάμαι πάντως ότι όλοι μαζί πηγαίναμε στις συναντήσεις αυτές.»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης