"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

26.5 C
Trikala

Ο ΑΟ Τρίκαλα επιβλήθηκε 1-0 του Απόλλωνα Λάρισας

lafarm

Σχετικά άρθρα

Στο θεσσαλικό ντέρμπι της 2ης αγωνιστικής, ο ΑΟ Τρίκαλα αποδείχτηκε… αφεντικό, καθώς επιβλήθηκε 1-0 του Απόλλωνα Λάρισας. Το παιχνίδι ήταν πολύ καλό, με αρκετές φάσεις. Το γκολ της νίκης πέτυχε στο 52’ ο Σταματής, ενώ ένα λεπτό πριν, οι φιλοξενούμενοι είχαν δοκάρι με τον Χατζή.

Με καλό ρυθμό ξεκίνησε το παιχνίδι ανάμεσα στα Τρίκαλα και τον Απόλλωνα Λάρισας. Οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που είχαν καλύτερη την κυκλοφορία της μπάλας και πίεσαν για το γκολ.

Στο 24’ ο Λίταινας έκανε το σουτ, αλλά ο Γιακουμής απέκρουσε εντυπωσιακά, ενώ στο 27’ ο Αθανασιάδης σκόραρε, αλλά ήταν οφσάιντ. Μια κεφαλιά του Χατζή δεν βρήκε στόχο στο 40’. Οι γηπεδούχοι ξύπνησαν στο φινάλε, με τον Σταματή να κάνει τη σέντρα-σουτ, στέλνοντας τη μπάλα λίγο άουτ.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με… καταιγισμό φάσεων. Στο 50’ το πλασέ του Ευθυμίου πέρασε άουτ για τον ΑΟΤ, ενώ στο 51’ η κεφαλιά του Χατζή για τον Απόλλωνα τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι του Γιακουμή. Στο 52’ όμως ο Σταματής, μετά από μπαλιά του Πέλκα, μπήκε στην περιοχή και με πλασέ έγραψε το 1-0.

Ο Απόλλων προσπάθησε να απαντήσει και πίεσε στη συνέχεια. Στο 69’ ένα σουτ του Αθανασιάδη κατέληξε στην αγκαλιά του Γιακουμή, ενώ στο 75’ ο τερματοφύλακας του ΑΟΤ απέκρουσε σωτήρια το σουτ του Λίταινα. Στα τελευταία λεπτά, ο ρυθμός έπεσε λόγω των αλλαγών, χωρίς να σημειωθεί κάποια φάση.

ΑΟ Τρίκαλα (Απόστολος Χαραλαμπίδης): Γιακουμής, Νιάρος, Πιαστόπουλος, Σουλιώτης, Ριζογιάννης, Σκόνδρας (46’ Σιλβάνο), Παπαγεωργίου, Πέλκας (87’ Ζώγκος), Ντιαλόσι, Σταματής (83’ Ελευθεριάδης), Αλμπάνης (46’ Ευθυμίου).

Απόλλων Λάρισας (Γιάννης Μάγγος): Τάλισον, Γκόλιας (85’ Μπάμπης), Καρρίκι, Μόρας, Σκούπρα, Λίταινας, Μπάλλας (85’ Μπούσης), Χατζής, Τζοβάρας (65’ Τασιούλης), Αθανασιάδης, Μπαστιάνος (80’ Μπαλογιάννης).

onsports.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης