Ο Βολιώτης Χρήστος Βολικάκης κατέρριψε το πανελλήνιο ρεκόρ μετά από 19 χρόνια Reviewed by Momizat on . Ο Χρήστος Βολικάκης διέλυσε το πανελλήνιο ρεκόρ στην ατομική καταδίωξη μετά από 19 χρόνια. Ο ποδηλάτης του Π.Ο. Βόλου σημείωσε μια απίστευτη επίδοση στον προκρι Ο Χρήστος Βολικάκης διέλυσε το πανελλήνιο ρεκόρ στην ατομική καταδίωξη μετά από 19 χρόνια. Ο ποδηλάτης του Π.Ο. Βόλου σημείωσε μια απίστευτη επίδοση στον προκρι Rating: 0

Ο Βολιώτης Χρήστος Βολικάκης κατέρριψε το πανελλήνιο ρεκόρ μετά από 19 χρόνια

Ο Βολιώτης Χρήστος Βολικάκης κατέρριψε το πανελλήνιο ρεκόρ μετά από 19 χρόνια

Ο Χρήστος Βολικάκης διέλυσε το πανελλήνιο ρεκόρ στην ατομική καταδίωξη μετά από 19 χρόνια. Ο ποδηλάτης του Π.Ο. Βόλου σημείωσε μια απίστευτη επίδοση στον προκριματικό αγώνα της ατομικής καταδίωξης 4χλμ. στο πλαίσιο της 2ης ημέρας του πανελληνίου πρωταθλήματος ποδηλασίας πίστας που διεξάγεται στο ΟΑΚΑ.

Συγκεκριμένα ο Βολικάκης ολοκλήρωσε την προσπάθειά του σε 4:25.316 έχοντας μέση ωριαία ταχύτητα τα 54.275 χλμ./ώρα καταρρίπτοντας το προηγούμενο ρεκόρ που κατείχε ο Γιάννης Ταμουρίδης (4:28.560) από τον Φεβρουάριο του 2001!

Αναμφίβολα ο προκριματικός αγώνας ήταν συναρπαστικός κάτι που φάνηκε και από την επίδοση του Παναγιώτη Καραβιτσή (Π.Γ.Σ Λάρισας) ο οποίος πλησίασε το πανελλήνιο ρεκόρ του Ταμουρίδη (4:29.584) κάτι που σημαίνει ότι ο απογευματινός τελικός, λίγο μετά τις 16:00, αναμένεται με τεράστιο ενδιαφέρον.

Στην τρίτη θέση τερμάτισε ο Ζήσης Σούλιος (Π.Ο. Βόλος) με χρόνο 4:32.705, ενώ την 8άδα του τελικού συμπλήρωσαν οι Δημήτρης Χρηστάκος, Μίλτος Γιαννούτσος, Βαγγέλης Σαρρής, Γιάννης Πανηγυράκης και Γιάννης Κυριακίδης.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή