"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

13.2 C
Trikala

Ο «Γολγοθάς» της μικρής Τρικαλινής Ραφαέλας συνεχίζεται στο Ιπποκράτειο

lafarm

Σχετικά άρθρα

paidaki

Συνεχίζεται ο Γολγοθάς της μικρής Ραφαέλας, κόρη συμπολίτισσάς μας η οποία τραυματίστηκε σοβαρά τον περασμένο Οκτώβρη σε τροχαίο ατύχημα στα Τρίκαλα.

Από τότε η μικρή Ραφαέλα ανεβαίνει τον δικό της Γολγοθά, με νοσηλεία στην εντατική παίδων του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης με χειρουργικές επεμβάσεις στο κεφαλάκι της αφού η κατάστασή της παραμένει αρκετά σοβαρή.

Μαζί της είμαστε όλοι εμείς που γνωρίζουμε την οικογένεια, την μητέρα της Αντιγόνη και ευχόμαστε πάντα για το καλύτερο.

Όμως στα βάσανα των γονιών αλλά και της μικρής Ραφαέλας, προστίθεται ένα γεγονός που στο άκουσμα ενοχλεί και εμάς που συμπάσχουμε και προσευχόμαστε…

Όπως έγινε γνωστό και με τις πρώτες πληροφορίες μας, η μικρή Ραφαέλα μεταφέρθηκε από την Εντατική Μονάδα Θεραπείας παίδων… στην εντατική μονάδα θεραπείας ενηλίκων ( !!! ) λόγο ενός έκτακτου περιστατικού για το οποίο μπορούσε να βρεθεί λύση – σύμφωνα με τους γονείς της – παρόλο που η κατάσταση της αλλά και η ηλικία της χρήζουν της παρακολούθησης στην ΜΕΘ Παίδων και σε καμιά περίπτωση δεν έπρεπε να μετακινηθεί.

Ωστόσο η διοίκηση της εντατικής έχει άλλη άποψη και ενώ αρχικά είχε ειπωθεί πως η μεταφορά της στη ΜΕΘ ενηλίκων θα ήταν για λίγες ώρες, φαίνεται να διαρκεί αρκετά!

Ελπίζουμε να πρυτανεύσει η λογική και η μικρή Ραφαέλα να συνεχίσει να τυγχάνει της φροντίδας που τις αρμόζει αυτές τις δύσκολες ώρες…
Kalabakacity

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης