Ο Εβραίος και οι Τρικαλινοί Δήμαρχοι Reviewed by Momizat on . Κάποτε ένας Έλληνας Εβραίος, επιτυχημένος επιχειρηματίας που μονοπωλούσε σε ένα συγκεκριμένο κλάδο,δημιούργησε ακριβώς απέναντι από την επιχείρηση του, άλλη μια Κάποτε ένας Έλληνας Εβραίος, επιτυχημένος επιχειρηματίας που μονοπωλούσε σε ένα συγκεκριμένο κλάδο,δημιούργησε ακριβώς απέναντι από την επιχείρηση του, άλλη μια Rating: 0

Ο Εβραίος και οι Τρικαλινοί Δήμαρχοι

Ο Εβραίος και οι Τρικαλινοί Δήμαρχοι
Κάποτε ένας Έλληνας Εβραίος, επιτυχημένος επιχειρηματίας που μονοπωλούσε σε ένα συγκεκριμένο κλάδο,δημιούργησε ακριβώς απέναντι από την επιχείρηση του, άλλη μια ίδια αλλά ανταγωνιστική της προηγούμενης, με διαφορετική όμως ονομασία.
Όταν λοιπόν τον ρώτησε ο τότε υπηρεσιακός πρωθυπουργός της χώρας(1989) κ.Ιωάννης Γρίβας, γιατί διέπραξε τη μέγιστη αυτή ανοησία, εκείνος απήντησε ευθαρσώς : Μα για να προλάβω τον ανταγωνισμό αγαπητέ μου…
Το ίδιο ακριβώς μαθαίνω ότι σκέφτονται να πράξουν και τουλάχιστον δυο περιφερειακοί Δήμαρχοι του νομού, δημιουργώντας φίλιους συνδυασμούς, που μετεκλογικά θα μπορέσουν να συνεργαστούν.
Ο Κλεισθένης και η απλή αναλογική, οξύνει την εφευρετικότητα των αυτοδιοικητικών μας, που προσπαθούν με ιδέες και τεχνάσματα, να είναι πάντα ένα βήμα μπροστά από τους αντιπάλους τους.
Δεξιός ψάλτης.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή