Ο Θεός μας και ο Θεός σας Reviewed by Momizat on . Ο Θεός μας και ο Θεός σας της Ζωής Χατζηθωμά  Κατά το ανοίξτε τα τρελάδικα να βγει ο κόσμος έξω... Ανοίξτε τις εκκλησίες να μπουν οι παγωμένοι και απελπισμένοι Ο Θεός μας και ο Θεός σας της Ζωής Χατζηθωμά  Κατά το ανοίξτε τα τρελάδικα να βγει ο κόσμος έξω... Ανοίξτε τις εκκλησίες να μπουν οι παγωμένοι και απελπισμένοι Rating: 0

Ο Θεός μας και ο Θεός σας

Ο Θεός μας και ο Θεός σας

Ο Θεός μας και ο Θεός σας

της Ζωής Χατζηθωμά 

η εικόνα προφίλ της Zoi Hatzithoma

Κατά το ανοίξτε τα τρελάδικα να βγει ο κόσμος έξω… Ανοίξτε τις εκκλησίες να μπουν οι παγωμένοι και απελπισμένοι μέσα και μην πετάτε την μπάλα στην κυβέρνηση, στον Αλέξη, στους ξενοδόχους… οπουδήποτε στην εξέδρα γενικώς και ειδικώς. Κάτι είπαμε για σήκωμα των μανικιών όλων μας.
Τι είναι, μωρέ οι ναοί; Τσιφλίκι σας είναι; Είπαμε ο χριστιανισμός είναι θρησκεία αγάπης, έτσι δε λέτε; Πώς κοιμάστε απόψε ήσυχοι, όταν μωρά τρέμουν στο κρύο; Πάντως να πω ότι τόση ζέστη και τόσο χοντρούς τάπητες που έχω δει στις εκκλησίες δεν έχω ματαδεί ούτε σε σπίτι, ούτε σε σχολεία, ούτε σε υπηρεσίες.


Ανοίξτε τις εκκλησίες λέμε, κάντε κάτι, έστω τώρα, χωρίς δεύτερες σκέψεις, χωρίς προσχήματα. Έτσι για να σώσετε, αν κάτι ακόμη σώζεται. Μην κοροϊδευόμαστε μεταξύ μας ακόμη.


Η νύχτα απόψε δεν είναι μαγική, είναι τραγική για ορισμένους συνανθρώπους μας. Το σπίτι μας και η καρδιά μας βρίσκονται εκεί που υποφέρει ο συνάνθρωπός μας!


Που να πάρει η ευχή, συμπεριφερόμαστε λες και θα είμαστε για πάντα εδώ!

Σχόλια (2)

 • R.G.

  Δωσε εσύ το καλό παράδειγμα της φιλοξενίας
  με όσους μπορείς και ασε τις προτάσεις !

  Απάντηση
 • ΙΟΛΑΟΣ

  Αγαπητέ G.R., Η κυρία Χατζηθωμά έκανε μία πρόταση, εύγε της! Αυτήν, που ο Μέγας Βασίλειος έκανε πράξη, ιδρύοντας τη ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΑ για τον ίδιο σκοπό.
  Πού βρίσκεις το μεμπτόν της πρότασής της;
  Τον Μ. Βασίλειο μιμήθηκαν και άλλοι Άγιοι της Εκκλησίας μας. Είμαι βέβαιος ότι το γνωρίζεις.
  «Μιμηταί μου γίγνεσθε»!!!!

  Απάντηση

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή