Ο Κουρέτας δικαιώνεται !!! Reviewed by Momizat on . Τη θέση ότι δεν είναι εύκολα τα πράγματα όσον αφορά την πανδημία του κορονοϊού στην Ελλάδα και πως χρειάζονται περισσότερα τεστ ανίχνευσης του ιού, διατύπωσε η Τη θέση ότι δεν είναι εύκολα τα πράγματα όσον αφορά την πανδημία του κορονοϊού στην Ελλάδα και πως χρειάζονται περισσότερα τεστ ανίχνευσης του ιού, διατύπωσε η Rating: 0

Ο Κουρέτας δικαιώνεται !!!

Ο Κουρέτας δικαιώνεται !!!

Τη θέση ότι δεν είναι εύκολα τα πράγματα όσον αφορά την πανδημία του κορονοϊού στην Ελλάδα και πως χρειάζονται περισσότερα τεστ ανίχνευσης του ιού, διατύπωσε η καθηγήτρια Επιδημιολογίας Ιατρικής Σχολής του πανεπιστημίου Αθηνών, Αθηνά Λινού.

Ιδιαίτερα προβλήματα προκαλεί ο δείκτης θετικότητας που ξεπέρασε το 4%  στις κόκκινες περιοχές παρά τον μικρό αριθμό των θετικών τεστ.

Η παραπάνω προειδοποίηση επαληθεύει την σημαντική παρότρυνση από τον περασμένο Μάρτιο του Δημήτρη Κουρέτα, καθηγητή Βιοχημείας στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας και Περιφερειακού Συμβούλου, να διενεργηθούν μαζικά τεστ στον πληθυσμό.

Ο καθηγητής είχε ζητήσει επιτακτικά από την κυβέρνηση να δημιουργηθεί χάρτης διασποράς με τυχαία δείγματα ώστε να εντοπιστούν και να απομονωθούν τα κρούσματα κορονοϊού σε όλο τον πληθυσμό.

Μία άποψη που πολεμήθηκε σε πολιτικό επίπεδο και δεν λήφθηκε υπόψη εξαρχής .

Δυστυχώς

«Θεσσαλών Δρώμενα» : Κώστας Κωστούλας με τον Eυρωβουλευτή Στέλιο Κούλογλου στην TRT
Kώστας Κωστούλας

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή